Kubradgrmnclr Adetim 1 gun gecikti ve dayanamayip test yaptim. Ilk 5 dakikada hemen 2. Cizgi cikti fakat silik halde acaba hamilemiyim.Birde goguslerim baya buyudu ve hassasiyeti artti yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Neseozkan Kubradgrmnclr umutlandırmak istemem ama bence hamilesin benim de silik çizgi çıktı. Bu arada 2 sonra tekrar yap ya da kan tahlili ver kesinleşsin inşallah hamilesindir 😊
gzde34 Kubradgrmnclr benimde bir Kubradgrmnclr benimde 1gün gecikti bugün test yaptım pozitif çıktı aynı şekilde benimde göğüslerim şiş ve hassas bence yarın tekrarla testi belki geç döllenme olmuştur o yüzden silik çıkmıştır 😊
Fatma48 Kubradgrmnclr hamile sinir inşallah canım silikte olsa var bence testini atma şansın varmı bakalım 🤗🤗
Kubradgrmnclr Ayesray ayyy insallah ya acaba yablis cikarmi diye bir yandan da korkuyorum 7 aydir istiyoruz bebel defalarca test yaptim daha once hep hayal kirikligiydi bunda ilk 5 dkda cikinca umitlendim baya
Kubradgrmnclr Ayesray oyle yapicam canim suan hayal gibi gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kubradgrmnclr Neseozkan insallah insallah hafta sonu girdi araya biraz bekleyip pazartesi kan vereyim en iyisi
Kubradgrmnclr gzde34 evet sabah ilk idrarla tekrar yapmak istiyorum canim. Srnde insallah hamilesindir.
Fatma48 Kubradgrmnclr benimde 3 gün kala böyle çıktı [](https://hizliresim.com/QLDjjv) kan vereceğim yarın
Smyrna35 Ben ilk süphelendigimde adetim 6 gün gecikmişti test yapmak için eczaneye gittim eve geldigimde adetim geldi saka gibi ve cok üzülmüştüm. İkinci seferde 10 gün gecikti adetim inadına test yapmak istemedim hayal kırıklıgı yasamamak için en son aldım test bozuk çıktı😂 2-3 gün sonra tekrar test aldım hamile oldugumu öğrendim cok sanslısın erkendwn öğrenmişsin umarım bi terslik yasamazsın ve hamilesindir cünkü cok farklı bi duygu oluyo insanda gerçekten 🥰🥰🥰 bi an önce kan tahlilini yaptırıp netleştir içini rahatlat 🥰🙏🥰🙏
Kubradgrmnclr Smyrna35 gercekten cok baska bir duygu bu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Insallah yarin tekrar denicem israrla.pazartesi gunu de kan vericem