Fatmaykt Dün gece bi post açmştım nişanım geldi diye.tuvalete gittiğimde kocaman bi parça jöle kıvamında sümüksü bişey geldi kahverengiydi ama öyle pıhtı gibi değil.neyse ben sevindim nişanım geldi diye ama dünden beridir hala gelmeye devam ediyor o gelen şey.azar azar ama açık kahve sümüksü bişey. 7 8 defa geldi.nişan böyle mı oluyor ona göre eşimi çağıracam doktora gdecem de bilgisi olan yardım ede bilir mi
momof3 Fatmaykt Evet tek seferde gelmeyebilir .Benim de o şekilde olmuştu.Doktorunu arayıp sormalısın
ozge_yasin_budak momof3 canım nişan nasıl birşey bende 35 haftalık hamileyim bende de küçük kğçük sarımsı sümük gibi birşey geliyor nişan o mu oluyor
Fatmaykt ozge_yasin_budak canım benimde geçen haftadan beri öyle geldi hatta burda biriyle şakalaştık muzlu puding gibi diye. Enfeksiyon zannettim ama o nişanmış ara ara öyle de gelebilirmiş yine sen danış doktoruna
momof3 ozge_yasin_budak Arkadaşın anlattığı gibi oluyor nişan.1 defa değil genelde bir kaç defa oluyor ama normal akıntıdan ayırt ediliyor Zaten
momof3 Fatmaykt Bence doktorunu ara mümkünse 🤷🏻♀️ Zaten çağırır büyük ihtimalle gidersin açılmana bakar eve yollar.Nişanım geldikten 2 güm Sonra Doğum yapmıştım
ozge_yasin_budak momof3 canım bende 1 Haftadır gelio ara ara sürekli değil birde küçük küçük açık renk sarı gibi sümüksü 2 gün önde kontrole gittim söylemedim tabii ama ultrason normal dedi nts de biraz ağrı çıkmış haftaya tekrar gel dedi acaba gitsem mi hemen