Birgullll Esrr Benimde 26+3 şuan ama 25+0 kontrole gitmiştim. 850 gr dı. Ve şuan olması gerektiği kiloda dedi.Benim doktorum. Normalde 60,61 kiloydum ben 69,9 çıktım. Bence seninde normal Doktoruna sorman lazım ☺️
Yaz_08 Esrr ben zayiftim gebeligimdwn önce ilk zamanlar cok yiiyodum suan öğünlerim azaldi nedense ramazanda oruc tutmuyorum ona ragmen bi kahvalti son aylarda bebek aliyo sadece kilo ona ragmen 7 8 kilo aldim bu arada 25+4 haftalik bebis en son 24 4 de gittim haftasiyla uyumlu dediler kilo bilgim yok 🤗
Mom72626 Esrr canım ben de 24+1 deyim bugün gittim kaşınmam vardı vücudumda alerji olmuşum. Kızım 735 gr 32 cm ben de 58 le hamile kaldım hareket kısıtlılığım var 10 kg aldım. Şeker yüklemesi de yapmayacak doktorum herkeşeyin normal dedi. Sadece açlık şekerime baktı oda 78 çıktın
Ayguns 24+2 de gitmiştim doktora yani 4 gün önce bebeğim 750 gramdı. Ben de şuana kadar sadece 3 kilo aldım ☺️
Esrr Ozman sanırım normal gidişattayım bazen çok almşsın gbi çevreden yorumlar alıyorum moralim bozuluyo ne yiceğimi şaşırdım artık canım sürekli bişy istyo ve durdurmak zorunda kalıyorum kendimi sağlıklı şeyler yemekten usandım😆
Yaz_08 Esrr bence gayet normal 20 25 kilo alanlar var tabi en sonunda bu kilolar gidiyoda 😂 istah kesilmesi yasadim ben malesef amacim daha cok kilo almakti insallah daha da alirim ve saglikli demisken bende en cokk kola icmeyi ozledimmm 😥😭😭😭😂
Yaz_08 Esrr yani saglikli bes le nicem diye icemiyorum gozumum nurunu 😂vee birde hurma cekiyo canim gozumun onunde ama yiyemiylrum dogum tetiklermis
Brlzhr Bende 24 haftalıkken gittim 750 gr bebek dedi ve 4 kilo almisim şimdiye kadar. Bu ay hiç kilo almamisim hatta.
AysegulAlper Buseecrin bizimki de o civarlardı 22+5te 550 gramdı zaten her heapladığında artı eksi 80gram ekle diyor o aralıkta değişir diyor