Mucella Merhaba! Anneler 3 günlük bebeğim var sürekli uyuyor zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum ve az az emiyor çok korkuyorum
Elabadeninannesi Mucella korkma canım 10gün uyuyolar sonra uyumuyolar benim bebeğim 23günlük ilk 10gün hayatta kaldıramıyodum zorla emziriyodum sarılık olmasın diye aç kalmaması lazım çünkü ama kalkmıyodu 10gün doldu 11 günlükken bi başladı uyumamaya şimdi uyusun diye gözünün içine içine bakıyorum uyu sende fırsat varken aç olsa uyumaz merak etme o senden emdiği ilk gelen sarı sıvı onu 4saat tok tutuyormuş gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
OlgaArslan Mucella canım benim bebiş de öyleydi şuan 17 günlük oldu ve 5 gündür uyumuyo ben artık dayanamıyorum annem de olmasa ölürüm uykusuzluktan. Sen emzir emmese bile sütünü sağıp biberonla ver ben öyle yapmak zorunda kalmıştım şimdi de memeden düşmüyo uyurken bile emiyo sürekli açç 😄
Bus Mucella korkmana gerek yok uyanmasida zor oluyor biliyorum ama 3 saatı gecirme muhakkak emzir sarilik olmasin biz 20 gunluk olduk simdi en ufak biseye uyaniyor 2 saat uyanik kaliyor bazen
Mucella ZuhalDurmus hastaneden çıkarken herhangi bişi söylemediler ama çok sarı bi bebek değil gibi bilemiyorum ya
ZuhalDurmus Mucella yani sarılık değeri sana verilen evraklarda vardır. Çok yüksek olmayabilir varsada onsan söylememiş oşabilirler ama sen 2 saatte bir uyandır bebişini, emzir emerken uyursada çenesinin altından dürtükle sürekli ki sarılık olup yükselmesin.
Sonay Mucella sarılık olmaması için kesinlikle uyandırman Lazım gebelik hemşirem bana oyle dedi uyanmazsa uyandım Demişti