Yurdanur guliii ben hiç yemedim sizin tercihiniz tabi ama abartmayın bol miktarda a vitamini içeriyor a vitamini fazlalığı da sebekte leke yapıyor herşeyin fazlazı zarar
Rknvlkn guliii aşırı A vitamini içerdiği için çok fazla yememek daha doğru kararında yersen sorun olmaz bence
Haribo42 guliii ben yiyorum herkeste ye diyoo buyuklerimiz hep yemiz nolmus ay valla o kdr takilmkyorum herseye
Duygu19031903 Ben doktoruma sordum valla yiyebilirsini taviki dedi hatta en çok yemen gerekenlerden birisi dedi demir var bol miktarda dedi bende internnete öyle yazıyor desim onlara bakma ye dedi
guliii @Haribo42 PinarCor evet böyle de bi şey okudum,internette de o kadar bilgi var ki birbiriyle çelişen insan afallıyor 😑
Selmaa Kararinda yemek gerekiyor arkadaslarin dedigi gibi a vitamini zehirlenme dahi yapabiliyor ama hic yenmez demek de dogru olmaz abartmamak belki ayda bir iki ayda bir yenebilir bence de cunku kararinda yenirse demir sagliyor ayni sekilde
guliii Selmaa evet az miktarda yiyebilirsiniz deniliyor ama içim rahat etmiycek gibi sağ olun bilgi verdiğiniz için ☺️
guliii Zeyy_nepp doktorunuza danışıp az bi şey yiyebilirsiniz sanırım bende genel olarak aşerme gibi bi durum yok 🤷🏻♀️
Sevda13 guliii yeniliyor canim bende demir eksikligi var doktorum bana ciger tuket kirmizi et tuket dedi internette herseyi kanmayin canim
guliii Sevda13 bende b12 Demir eksikliği var hamile değilken çok öneriyorlardı şimdi bilmiyorum evet internetteki her bilgi doğru değil ama insanın aklına takılıyor 😑
bebekteyaparimkariyerde guliii ilk üç ayönermemişti doktorum sonrada ayda bir küçük bir porsiyon yiyebilirsin demişti.
guliii Normalde kokusundan dolayı yemediğim bi şey , eşim iftara istedi ona yapıcam da sanki sakıncalıydı diye okumuştum bi yerde tekrar baktım az miktarda yiyebilirsiniz ama sürekli yemeyin falan yazıyor. Sanırım yememeye devam etcem arada kaldım 🤔