Teslime328 Eger hamileysem eger bugün tam 5 haftalık hamileyim 12 Nisan adet günümdü. Bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda hic bise gozukmedi alttan baktı minicik nokta kadar bise gozukuyo dedi ya gec döllenme olmus ya da hamileliğinde yolunda gitmeyen seyler var dedi kan testi istedi beta hcg degerim 447 çıktı 5. hafta için düşük dedi pazar günü yine gel kan ver dedi böyle olan oldu mu hiç ya 4 aylık evliyim ve ilk hamileliğim çok korkuyorum
HazelSeren Teslime328 ben 6+4 te gıttım kalp atışı başlamıştı canım daha yenı gözükmez milimetre daha o yüzden 8 haftadan sonra görebılırsın
Sivasgelini Teslime328 canim benimde gozukmemisti 6. Haftada gozuktu korkma gec yumurtalaniyosundur 2gunde bir kan testi vermistim
Busimss Teslime328 canım 5 haftalıkta nokta gibi görünmesi çok normal doktorun neyin kafasını yaşıyor anlayamadım. Ayrıca biz de 6+2 de bebeğimizi görüp kalp atışını duymuştuk bence sen canını sıkma biraz daha bekle daha çok erken yani.
Masalseyhan Teslime328 tamam simdi okudum minicik bisey gormusse vardir canim dedigi gibi gec dollenme olmustur ;) yine bi kan ver bakalm
Masalseyhan Canim belki gec gelisiyor olablir daha ultrasonda gozukmeyecek kadar küçücüktur skma canini 😊 alttan baktimi doktor altta daha erken gozukur ultrasonda biraz gec gozukur
Teslime328 Busimss ama kese falan hic bise yok doktor da sıkma canını dedi ama beta da düşük çıkınca iste
Ada_elif 8 haftalık benimde alttan baktı görünmedi 4 gün sonra tekrar çağırdı görünmeze kürtaj😔 çok korkuyorum
Sivasgelini Ada_elif korkma dua et bol bol benimde yuksek dusuk ihtimalim var allahin izniyle rabbim hic birimizi geri cevirmesin mubarek gunlerde
Ecrinbzkrt Ada_elif aynısı benımde yanı 7haftayım kese var bebek yok 1hafta daha beklıcek eger yıne bırsey gozukmesse sonlandırılcak benımde😔
Derya51 Teslime328 merhaba endişe etme içini ferah tut canım benim de geç döllenme olmuştu 7. Haftada kesmeyi gördük kalp atışı ile birlikte
Ada_elif Teslime328 gittim canm kendi doktorum 10 gün sonra çağırmıştı, ben dayanamadım başka doktora gittim 8 haftalıkken göremedi kürtaj dedi. 4 gün sonra kendi doktoruma randevum var bakalım oda göremez ise müdahale edilecek
madl41 Teslime328 bence 5. Haftanda değilsin geç döllenme seninki benim adetim geçtiği gün negatifidi kan testim adetim 2 gün geçti sonra 60 oldu ama şöyle birşey de var 2 günde 2 katı artıyor değer .
Masalseyhan madl41 evet katiliyorum iki gunde bir beya hcg tavan yapiyor.. benimde adetim iki gun gecmisti 180 di sonra artti
Teslime328 Masalseyhan ama özel ve herkesin cok beğendiği bi doktor bende sıcak kanliligindan dolayı çok sevdim