Melegimm19 Masalseyhan 11+5 te kıza benziyor dedi canım hafta içi 12+6 olduğumuzda randevumuz var erkekse eğer emin değilim der diye düşünüyorum erken haftalarda değişir diyorlar ama insan merak ediyor 😍🙈
Bebekim123 [silindi] inanma tatlım o tarz şeylere benim ki 140’dı fakat kızm olacak nub diğer tüm yöntemler erkek hamileliği yaşayan annelerde ki herşey bende vardı ama benim hissettiğim ve istediğim gibi babasına benzeyen bir kızım olacak inş.😍
Yegino Masalseyhan şuan gördüğüm kız ama ileriki haftalarda daha kesin konuşulabilir dedi özeldeki doktorumuz, devlette de kız dendi bende değişmedi yani cinsiyeti ama kesin sonuç için 16'yı beklemek daha mantıklı yanılma payı daha az
GamzeAltndas Masalseyhan 12 haftalikken belli oluyor diyolar canım ben 15 haftalıkken ögrendim darısı başına 🙏🏻☺️
debrecen Masalseyhan canımm bir saat önce doktordan çıktım, 16+4üm erkek olabilir demişlerdi ama bugün öğrendik ki kızımız oluyor🥰🥰😍😍 Rabbim herkese sağlıkla hayırla evladını kucağına almayı nasip etsin🙏🏻♥️
Htcgkn7301-- Masalseyhan 10.haftada erkeğe benziyor demişti doğru çıktı tamamen bebeğin duruşuna göre yada ultrason cihazına göre erken tahmin oluyormuş
BMA Masalseyhan bi ihtimal canim gösterirse benim oglum hemen gosterdi fazla annesini merakta birakmadi🤭🤭16 haftalikti öğrendik kesin dedi
Bozslanomur Masalseyhan kızıma 12 de erkek dediler kız oldu 😂 suan hamileyim 14 de erkek dediler 19 olduk hala erkek inş :) ne kdr erken okdr güvencesiz bence bsver saglıklı olsunda gerisi önemli dgl.
Masalseyhan Bozslanomur masallh allah anali babali buyutsun canim😍 tabikide onemli olan saglikli olmasi cnm🙏
Kuzeyzeynep Masalseyhan canım bana 9+5 de büyük ihtimal erkek dedi 😂 haftaya gidicez 13 olacak o zaman daha net söylerim dedi tahmin yani 😘
Kubra9595 [silindi] canim 1. Kizim sag tarafdaydi 2. Kizimda sag tarafda ama kalp atisi 140 dı yani kalp atisi degise bilir diger kizimda 160 di