Masalseyhan Gizemgizem25 Gizemgizem25 doktorda agzini hayri acsin.. hemen dis gebelik flan nerden biliyormus. Gec dollenme olabilir bu kisiye gore degisiyor canim kiminin 6 haftada gözüküyor benim 5 haftada kucucuk kese gozukmustu. Ama bu degisiyor bunyeye gore. Ayrica canim kanama agrin flan varmi? Bir dr beta hcg degerlerin nasildi?
Gizemgizem25 Masalseyhan kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ama cok değil birde kahve gibi lekelenmem geliyor
Tuce26 Gizemgizem25 canım benım kahverengi lekelenmemde progestan vermişlerdi yat dinlen. Bazen kimyasal gebeliktede öyle baslayabılıyor ben ilk bebeğimi öyle kaybettim kese oluşmadan düşük yasadım ama herkes yasıcak diye birşey yok
Tuce26 Gizemgizem25 canım benim ablamın 7 ci haftada gözüktü korkma ağlama allah büyüktür . Hiç dert etme 😊
Buseecrin Gizemgizem25 idrar testini yaptım pozitif çıktı doktora gittim normL baktı göremedi alttan baktı keseyi gördü 4 haftalıkmış tam ama bebek falan gözükmğyorfu sonra sonra bebeği gördül
Gizemgizem25 Buseecrin benim normal gebelik testi yaptım ilki silik çıktı iki gün sonra erken gebelik testi aldım o daha net cıktı
Buseecrin Buseecrin olsun canım belki çok küçüktür daha ileride göaterixektir kendini hiç sıkma cabını bekle biraz morelini de yüksek tut
Deemeett Gizemgizem25 korkma bende 6 haftalık hamileyim ama keseyi hala karnımdan göremiyor. Vajinal ultrasonla bakıldı öyle göründü. İlk gittiğim doktor banada dış gebelik demişti doktorumu değiştirdim o baktı ve gördü.
AysegulAlper Benim daha adetim zamanı bile gelmemişti görünmüştü cnm 2gün vardı ama kasık ağrısından duramıyordum
Gizemgizem25 Kızlar doktorum aradı simdi 3 haftalıkmıs bebişim daha yeni oldugu için gözükmemesi çok normalmiş 😍
Gizemgizem25 KevserT hcg değerim 80 oldugunu söyledi doktor ve 3 haftalık falan dedi normalmi bu değer
Eceiz Gizemgizem25 normal cnm bende ilk hamile oldugumu o haftalarda öğrenmiştim daha kese yoktu.snra 5.Haftada karından ultrasonla keseyi görmüştük,6. Haftada kalp atışını duyduk. 2 hafta snra ancak göZükür senin kesede merak etme içini ferah tut 🙏