Kuzusuuu Geçen hafta yani 17. Haftamızda doktorumuz kızımız olacağını söyledi 😍😇 çin takviminde falan erkek çıkmıştı. Doktorumuza sordum kesin kız mı diye kesin dedi. Şimdi pembeleri elbiseleri doldurcam sonra bana aa pardon seninki erkekmiş demezler inşallah. Hiç başına böyle bişi gelen oldu mu ?
papatyaaaaa Kuzusuuu bence biraz daha bekle yanılma payları çok oluyor ne olur ne olmaz 25 haftana kadar bekle sonra alışverişini yap 🥰
Kuzusuuu Reina son reglmin ilk günü 7 ocak 08.08.1993 siz bakabilir misinz bellide ben yanlış baktım bilmiyrm
Kuzusuuu cennet_aka27 bizim ki de göstermedi hangimiz inadız hadi bakalım dedim dolaştm çikolata yedim tekrar girdim ultrasona kız dedi doktor 😂
papatyaaaaa Kuzusuuu 😂😂😂 öyle olanlar çok valla bak ben cinsiyet için gittiğimde erkek dedi sonra değişti kız oldu doktorum bana 6 -7 ayıma kadar bişey alma demişti öyle yaptım bekle sen gerçekten sonra pişman olma 🥰
Birkalpdaha Kuzusuuu pembe giyse sıkıntı olmaz da elbise olursa biraz bozulabilir yakısıklı🙈😅 hayırlısı olsun canım haftan baya ileri degismez gibi ama bi kontrol daha bekle ıstersen🥰
Kuzusuuu Rabia2019 yok canım bana göstermedi videoya çekmiştik muayeneyi tekrar izledm yine bişi anlamadm. 🤔
AselAlaraa Kuzusuuu evettttt Allahıma bin şükr ki kızm olak 😘😘😍🤗İnşAllah kısmetse canm bnm sğlıkla doğarlar inşAllah