iremb Bebisaskina doktorum yolk kesesini görmemiz bizim için bir avantaj genelde gebeliğin boş gebelik olmadığınınişaret eder demişti bana kese göründüğünde görmüştük 5. Haftada
Hemsireanne35 Bebisaskina benim de geç döllenme olmuştu aynı şekilde hatırladığım kadarıyla 5 hafta civarı yolk kesesi göründü bu bebeğin beslenme kesesi ve bebek oluşumu görülür bundan sonra gittiğinizde. İyi birşey yani merak etmeyin biz şimdi 21 haftalık olduk 😊
OzlEmrah Bebisaskina Ben daha önce gebelik kayıpları yaşamıştım o yüzden keseyle ilgili herşeyi biliyordum. 5+3 de doktora gittiğimde keseyi daha doğrusu keseleri görmüştü bu arada hamileliğim doğal yolla ikizlerim olacak 😊🙏Bu soruyu ben doktora sormuştum iki kesede de yolk var mı diye ? Evet demişti ikisi de dolu dolu keselerin demişti. Yolk varsa sağlıklı bir keseye ve boş olmayan bir gebeliğe sahipsin. Şuan ben 17 haftalığım ve çok şükür herşey güzel gidiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏
Bebisaskina iremb doktorum bugun keseyi gormeye gttk ultrasonda karindan baktk.5+2 tmis gec dollenme olms. Sanki şurda yolk kesesi var ama obur hafta gelince anlarz dedi biraz daha detay verirmsn cnn . Tesekkrrlr
iremb Bebisaskina çok detay bilmiyorum ama evet bana söylendiğine göre iyi bi şey bazen kese oluşsa da boş gebelik olabiliyor ama yolk kesesi genelde gebeliğin boş olmadığı işaret eder dendi bana. Benim geç döllenme değildi 5+3 de yolk kesesi gözükmüştü bi hafta sonrada kalp atışlarını duyduk çok şükür 🙏
Tyk53 Bebisaskina yolk kesesini görünce dış gebelik olmadıgının birinci kademesini geciyosun canım. Sonra bebegn kalp atışlarını da duyunca sıkıntı kalmıyor. Anlayacagn iyi bişey kötü bsry degill
Obiranne Yolk kesesi önemli cnm plesanta 11 12 hafta cıvarında gelişimini tamamlıyor ve o gelişim gösterene kadar bebek yolk kesesinden besleniyor o sebeple plesanta gelişince kaybolacak
gulcins Tabi Yolk kesesi olmayan kese dış gebelik olabilir çünkü bebeğin plesentası orada oluyor bebeğim beslenmesi yani bebeği var eden Yolk sac Benimde ilk kese sonra Yolk sac sonrada bebek çıktı ortaya 🙈 Gördüğünüz için artık dert etmeyin maşalllah
Bebisaskina OzlEmrah cnmm cevanin icin cok tesekkurler. Ama 5 haftalikta net yolk gorunmedi doktorum sanki surda yolk var dedi o kadar . Insallah dedgn gbidir. Bu arada bnde ikiz cok istiodm . Ama tek ekse gorundu acaba diger hafta kontrole gttgmde bi kese daha gorurmym. Annemde ikiz anneannemde ikiz irsilik var😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
OzlEmrah Bebisaskina Canım belki tek kesede iki çocuk olur ırsıyse 😍😍🙏🙏 bizde de ırsi ikiz ablalarım var halamın ikiz çocukları var amcamın ikiz çocuğu torunu var şimdi de Allahım bana nasip etti çok şükür rabbime 🙏🙏 haftaya net bebişi görür kalbini bile dinleyebilir inşallah 🙏🙏🙏 6+3 haftalıkken ben ikisinin de kalbini dinlemiştim🤗
duygucant Arkadaşlar merhaba, Şuan 6+0 gebeyim ve 5+6 iken kontrole gittim,kese 14mm ve yolk kesesi oluşmuş ama bebeği göremedik. DR 1 hafta sonra tekrar gel dedi adam akıllı cevap bile vermedi daha doğrusu .Endişelenmeli miyim sizce.