Deryassssssss Kizlar 19.3 haftalik olduk ama ben bebegimi daha net hissedemiyorum ilk gebeligim siz kacinci haftada hissettiniz
Seherrrrr Deryassssssss ben 19+5 haftalik oldum kuzum hissediyorum gobegime bakinca goruyorum cok guzel bir duygu ya 😍 rabbim isteyen herkese nasip etsin InsaALLAH
Mervektk Deryassssssss öle oluyo ama brz daha sabret hissediceksin hatta dışardanda görceksin çok kryifli çok güzel bişey🥰
Ftmemne Deryassssssss nutella yiyip üstüne vişne suyu için uzanın bakalım hissedecekmisiniz.aslında hareket ediyor güçlü değil
Deryassssssss Mervektk insallah kuzum ben daha once iki bebegimi kaybettim 9 10 haftalikken ondan hissetmeyi zor bekliyorum arada sipleme gibi bisey oluyor ama
Ftmemne Deryassssssss genelde yoğun tatlı yenişdiği zaman 20 dakika sonra falan etki eder. Tabi hissetmemenizde normal. Ama o hareket ediyor çok minik minik kelebek dokunuşu gibi. Yiyip sırt üstü uzanın ve bekleyin
Seherrrrr Deryassssssss hafif hissediyorum ama hissettigim yerde oynadigini goruyorum kuzum tekme gibi
Deryassssssss Seherrrrr masallah kuzum ne guzel allah bagislasin bende sadece arada sipleme gibi bir dolgunluk oluyo ama her gun degil
PskljikDnsmn Bana doktorum ilk gebelikte 21.-22.haftada hissedersin demişti.ben 19 gibi ilk pıt pıt şeklinde hissettim
espalp Deryassssssss 19’da başladı bizim şimdi 20 olduk. Seslenince tepki veriyoe sanki ama tekmeler çok güçlü değil henüz🙏🏻