Aslimutlu Nasıl insanlar olduk böyle bir sürü sorular soruyoruz cevap verilmiyo konu dedikodu veya gelin kaynana muhabbeti olsaydı yorumlar folup tasardı artık birbirimize yardım etmekten aciz olduk yazık çok yazık 👏👏👏
BurcuUur Aslimutlu aynen öyle bu zamana kadar hep bebekle ilgili be paylaştıysam 2 ya da 3 kişi yazdı en fazla
Nilemyus Valla kaçtane yazdım cevap alamadım. Birkaçgün sonra aynı benim sorunumla ilgili bir konu vardı kızlar yazıyorlardı. Ben artık yazılanları okuyorum sadece. Arada bir de cevap yazıyorum o kadar.
Aslimutlu [bilinmeyen] yok sayfaya düşüyo birde çoğunlukla sorulan soruyorum cnm bu soruları bende görüyorum ama iline gelen cevap veriyo malesef 😞
Melody Evett kızlar katılıyorum ikidir banada geri dönüş olmuyor demekki sorularımı bi ben yaşıyorum belkide ...?
Tgctgcsygl Aslimutlu gerçekten öyle 1 haftadır bir post açtım ama cevaplanana kadar iyilestim zaten başlık dedikodu olmadıkça böyle gider amacı dışına çıkardılar güzelim uygulamayı kendi actigim başlığa kendim cevap yazıyorum ki görülsün komik 😬😬😬