Mihricanosman54 Nesrn34 inşllh cnm bnm üstelik çalışıyorm çok skntılı geçiyor ama napalm biraz dişimizi skcz artk bana yeşil elma kivi iyi gelmişti onları bi dene en azndan vitamin
Rknvlkn Nesrn34 çoğu kişinin öyle geçer canım ben bulantıdan 12 kilo verdim ilk 3 ay sürekli acilde serumlar yedim damarlarımı patlattı stajyerler öyle öyle geçiyor bi şekilde
Tiredmother Nesrn34 etiform varya form bisküvisi saman gibi, 2 hafta boyunca günde bir tane olarak yedim sadece başımın dönmesinden wc ye bile birinin götürmesi gerekiyodu. Sabırlı ol kendini çok salmamaya çalış umarım geçer 🌸
Rknvlkn Nesrn34 normaldir canım benim 15. Haftadan sonra geçmişti yavaş yavaş şimdi 24 olucam bulantı bittikten sonra başka sorunlar başlıyo o şekilde geçicek 9 ay. Anne olmak kolay değil tabi
Nesrn34 Tiredmother salmak istemiyorum ama elimde olmuyor kendi evimde ve kendim zaten yemek yapamam annemde kalıyorum zar zor yemeye çalışıyorum☹️
Tiredmother Nesrn34 iyi yapmışsın annende olarak bende öyle yapmıştım, insan kendi yapınca daha da yemek istemiyo. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Dilrubazehra Bende aynı canım ilk ğç ayda öyle oluyor merak etme geçer şuan 23. Haftalık gebeyim ve evde sadece yatıyorum 😏 inşallah sağ salım kucağımıza alalım da geçer inşallah bugünlerimizde
Pitircik2019 Nesrn34 yalniz degilsin,14. haftamdayim bulanti kusma bas agrisi yataktan kalkamama... 4 kez hastanede serum yedim o yüzden 7 kilo verdim