Dilaraatac Selam kızlar.2 gün önce sağlık ocağında test yaptırmıştım sonucu bugün çıkacaktı ordan ayrıldıktan sonra pembe lekeler gördüm acile çıkıp 1306 olduğunu öğrendim.Değerimin 1500olması gerekiyordu.Bugün sağlık ocağından çıkan sonuca baktım 1445... yarın doktor randevum var sanırım yine kimyasal gebelik yaşıyorum
Arzu29 Dilaraatac o konuda canını sıkma canım aynı yerde yapmtırmadığın içinde böyle çıkabilir benmde sağlık ocağında yaptılar 5000 iki gün sonra sürekli verdiğim yerde verdim 6000 korkmuştum doktor farklı çıkabilir dedi
Tugce1803 Dilaraatac İki farklı yerde yaptırdığın için sonuçlar farklı çıkabilir canım bebeğin seninledir korkma iyi düşün iyi olsun🌸🤰
Arzu29 Dilaraatac hiç korkma cnm bnm beta yükselmediği için bir boş gebeliğim oldu o beşbin küsürdü hatta iki gün sonra doktora gitmeden altı bin çıkınca yerle bir oldum resmen ama doktorum öyle dedi ve bebeğimi gördüm içim rahatladı
Dilaraatac Tugce1803 kuzuuum inşaaaallaaahh bak hamile kalmakla bitmiyo iş 😔😔😔 daha ne zorluklar var önümüzde Allah kolaylaştırsın ne diyim
Tugce1803 Dilaraatac Haklısın kuzum biz hamile kalmak istiyoruz kalan kalp atışı hcg artacak mı onu düşüyo sona gelen doğurayım diyo ne diyeyim Allah herkese güç kuvvet, hayırlısıyla hamile kalmayı hamile olanları da hayırlı doğum yapmayı nasip eylesin🤰🌸