Derya38 Merhaba arkadaşlar Yurtdışında yaşıyorum kayseriye gidecem orda detaylı ultrasyon yaptırmak istiyorum 24 haftalığız hangi hastane veya doktor birde ücretleri hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi?
FulYasin01 Derya38 Ben Kızılay hastanesi Sevda Uğur’a gidiyorum muayene ücreti 65 tl ödüyorum çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim ☺
Kbraaaa Derya38 canim ben normalde ozele gitmeme ragmen detayli ultrason için dogumevine gittim emine hanima ve çok cooook memnun kaldim ilgili ve cok sevimli hoşgörülü bi bayan. Gidip ozellerde o kadar verme bence ayni seyi yapıyo zatem hepside doktor
Kadriyeanes Ben mustafa başbuğ var ona gittim Prof kendisi özel muayenehanesinde bakıyor 400 lira ve önceden randevu almak gerekiyor çok yoğun
Nadye Ben de Mustafa başbuğa gittim 400 lira ama çöm ilgili. Hastanedeki doktorum bizim aklımıza gelmeyecek en küçük ayrıntıya bile dikkat etmiş demişti yazdığı rapora bakınca .
DilaraDefne Nadye kaç haftalıkken gittiniz acaba biz bugün 17. haftaya başlıyoruz. Randevumuz 18+4 de. Erken mi olur acaba diye düşünüyorum. Sekreteri uygun dedi aslında ama emin olamadım.