NecatiMerveCingz Merhaba Seba Med antı-stretch mark cream aldım çatlak önleyici ama araştırmadan aldın acaba kullanan varmı aranızda
Suheda NecatiMerveCingz bencd doğal yağlar daha iyidir canm kremden ziyade ben genelde bebek yagi kullaniom gogsume.karnimda daha catlak olmadi ama badem.yagim var ondan surucem
Kadriyeanes NecatiMerveCingz almışsın artık kullan gitsin bende lierac kullanıyorum yanında vazelin de sürüyorum daha önce yağları denedim emilsin diye bi saat beklemek zorunda kalıyorsun üstünü kapatamıyorsun
Serap_tulum NecatiMerveCingz 33. Haftadayız 4. Aydan beri kullanıyorum hiç çatlağım oluşmadı karın bölgemde. Ama göğüslerde o kadar özenli kullanmadım alt bölgelerde hafif oluştu
NecatiMerveCingz Serap_tulum aaa çok sevindim ya çok az kullanan var daha sonra başka markaya geçicem tereddüt ettim bende artık yorumlarını bulamayınca lieral yada muslere bebe yağı en çok bunları duymuştum almış bulundum bi hevesle 🙂 inş memnun klırım bende
Serap_tulum NecatiMerveCingz ben memnun kaldım inşallah sizde kalırsınız ☺ Su tüketiminizede dikkat edin o da iyi bi koruyucu vücut için 👍🏻
crash Ben de aldım 🙂 Alman markası bence iyidir diye düşünüyorum diğer ürünlerini severim sebamadin. Sadece son 2 ayda liearac düşünüyorum .