Yusufayten Kbradmrdg evet sırt üstü zaten yatamıyorum belim ağrıyor hep sola yatıyorum artık sağ tarafada yatabilirim
Yusufayten eylulvari 😂😂evet artık çekyata uzanınca eşinle sığamıyoruz onu yere atıyorum 😂😂 zaten sol tarafa fazla yatamıyorum uyuşuyor her tarafım sağala yarıyorum sırt üstü yatınca korkuyorum birşey mi olurmu diye iyikide yatmıyorum
Yusufayten Simadumann yani eskiler hep ayaklarını uzatıp sırt üstü uzanırlardı sırt üstü yatmamızda bi sakınca olmaz demi inşallah
Simadumann Yusufayten ilk 3 ay yüzüstü yattım sonra yan yatmak sağlıklı dediler öyle yattım şimdi 25 haftadayım uyuyamıyorum her pozisyone deniyorum dönüp duruyorum şimdi uyku falan kalmadı. Uyuyayımda nasıl uyursam uyuyayım diyorum
Yusufayten DamlaK evet zaten çoğunlukla sol tarafa yatıyorum ama pozisyon değiştirince tedirgin oluyorum
Yusufayten tgbasaritas evet gidince soracam inşallah zaten çoğunlukla sol tarafa yatıyorum ama uyuşuyor belli bir saatten sonra
cns-ozkpln Yusufayten bana doktorum 12 . Haftadan sonra soluna yatmaya alış demişti canım ama illaki süreklide sola yatılmıyor daha çok sola yatmaya çalışıyorum