Aysegulkinyas Satiii detayli ultrsonu pakize hanim var bildigim o yapiyo 290 tl fiyatina vatandaki ana bina canim cok ilgili bi doktor hastanedeki kdin dogum doktorlarinin basi zaten ama yapan biri daha vardi ama adini hatirlamiyorum
Sevey Satiii Geçen hafta öğrendiğimde detaylı ultrason 300 lira zaten benim bildiğim tek doktor yapıyor prof.pakizer banu kılıç dane iyi bi doktor ilgili sorularada yanıt veriyo
Nur19 Bezmialemin sitesinde ücretler yaziyordu hangi doktor ne kadar vs proflarin ucretleri falan değişiyor.
Banudelibas Ben 3 hafta önce yaptırdım. İlk önce oraya gidip randevu alıyorsunuz. Fatihteki binasında yaptırdım doktorumun adı Mehmet serdar kütük çok memnun kaldım 300 lira ödedim muayene ücreti ödemiyorsunuz. ☺️
Nursenaltay Bende randevu aldım banada önerdiler Pakize hanıma ama oraya gidip almanız gerekiyor tlfonla yada internetten alamıyorsunuz fiyatıda 300
Satiii Nursenaltay az önce internetten baktık alınıyor hatta Çarşamba günü için randevu da var ama bana haftasonu şazım o yüzden almadım. Bezmialem randevu diye yazınca sayfasından alınıyor denediniz mi öyle