ZuhalDurmus Aslim canım normal doğum yapıcam diye bebeğide kendinide riske atma derim. Sezeryan kimisine çok kolay kimisine çok zor. Yanında yardım edecek biri olsa iyi olur her ikisndede. Bebeğini düşünerek ver kararını. beklemenin yada hemen sezeryan olmanın artı ve eksilerini konuş dr unla. Rabbim tez zamanda sğalıkla kabuştursun bebeğine.
ZuhalDurmus Aslim int de araştır bak mümkün olduğunca doğum erkene alınır diyor ve bu hastalık anneye kalıcı hasar vermemekle birlikte, bebeğin dışkılamasına neden olabilmekte ve bebek bu dışkıyı yutabilmekteymiş. hızlıca aksiyon almanı öneririm.
Aslim ZuhalDurmus evet doktorum da dedi doktorum.bu yüzden 2 güne verdi artık kontrolleri yarın gideceğim p tesise doğum.demisti bakalim.yarin ne diyecek
Babyboymom Aslim ben hemen uyuşukluk geçer geçmez ayağa kalktım. Korkulacak asla birşey yok. Bana göre en basit doğum. Acı eşiğinize bağlı. Normal doğumdada dikişler oluyor oturmak zor oluyor aynı yani. Bir iki günde geçiyor dikiş ağrıları.
Tubitooooooo Aslim iyide daha önce bu teşhis konulmamış mıydı size ? Ben 20.haftamdan beri bu hastalıkla uğraşıyorum ursactive diye bir ilaç kullanıyorum denetim altına alındı şükür şu an 37+3 deyim korktum yazdıklarınızdan açıkçası 😔
Aslim Tubitooooooo yok koymadı bende şuan bu ilacı kullanıyorum kontrol altına alındıysa korkmanıza gerek yok kan tahlillerinde çıkmıyor ama.gosterdigi reaksiyonlar bu rahatsızlığa işaret bakalim
Tyk53 Aslim herkesin şehir efsanelerini dinlememk lazım sıkma cannı korkcak bse yok iki dogumdada bi yerleri kesiyolar sonucta😊 Rabbim kolayca kurtulmanı nasip etsn
EmanetSahibi Aslim ya benim sürekli kaşıntım ve zaman zaman karıncalanmalarım oluyor Bunu okuyunca korkmaya başladım doktora sorsam mı ki
1PrensAnnesi Aslim hiç korkulacak bi durum yok 18ocakta sezaryen oldum aynı gün ayağa kalktım rahatlıkla yürüdüm bebeğimle ilgilendim oturup kalkarken elimden eşim tutardı buda 5günde bitti kendim oturup kalkıyodum bana göre rahatlık Sezaryen