Aybukeshn Merhaba kızlar, Her hamiş arkadaş gibi bende doğum hikayemi buraya yazmak için gün sayıyordum. Özellikle hamileliğin son haftası bitse doğursam diyor insan o yüzden sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki.. Hamilelikte doğumdan hiç korkmayan bir insandım. Ama benim gibi bir doğum yaşayan birini ne gördüm ne duydum. Biraz uzun olucak ama başınıza gelebilecek bir olay olduğu in mutlaka okuyun kızlar.. Benim bebeğim dönmedi doktor 38. hafta da almayı teklif etti belki döner umuduyla 40. haftaya kadar bekledim. Baktık gelmemekte inat ediyor gün aldım. 26 Nisan sabahı bi uyandım kanamam var🤭 sancılar 10 dk da bir sürmeye başladı. Yani tam doğumum olacağı gün zaten ben doğuracakmışım. Allah’ın işine bakın😅 Hastaneye gittik ameliyathaneye aldılar. Hikayem orda başladı. Ben epidural olmasını istiyordum anestezi uzmanı kombine yapalım daha iyi olur dedi tamam dedim😒 oturttular sırtımdan iğneyi vurmaya çalışıyorlar. Bir türlü tutmadı omuzlarımı indirdim rahatlamaya çalıştım. Önden tuttular beni bir türlü olmadı. Bir anda tansiyonum 14 e çıktı kalp atışlarım 130’u geçiyordu. Başım dönmeye başladı. Bayılıyorum herhalde dedim.Sırtüstü uzanıp tutucak mı diye beklemeye başladık. 25 dk bu işlemler sürdü. Doktor bi yandan karnımı cimcikliyor ameliyatı başlatıcak. Hissetmen normal acı var mı dedi. Tabi benim canım baya yanıyor hissediyorum da ayağımı da kaldırabiliyorum🤔 bu böyle olmaz de doktor genel anestezi yapıcaz. Bide o narkoz yedim. Ameliyatım 2.5 saat sürdü. Çıktığımda gelen misafirleri bile sonradan öğreniyorum. Kendimden geçmiştim. Hikayenin ikinci kısmı Doğumdan sonra migrenin 100 katı bir baş ağrısı 2-3 gün serum yedim. 10 günde kendime gelemedim. Şimdi 21 günlük oldu çok şükür kendime geliyorum🙏🏼 Benim gibi bir doğum yaşayan var mı çok merak ediyorum?
xwoman Aybukeshn öncelikle geçmiş olsun cnm. Ama neden tutmamış belden yapılan anestezi soylediler mi ?
Aybukeshn xwoman teşekkür ederim. Benim duruşumla alakalıymış. Ebe gelip önden tuttu ve beni yönlendirdi duruş şeklim ilke alakalı. Gayet güzel duruyorsun deyip arkadan tekrar iğne sokmaya çalıştılar. Belim çok yandı ama olmadı bende bilmiyorum.