Sblanne Merhaba kızlar oğlum ve bende varız Karabağlardan 22+4 olduk su hospital Şebnem hanıma gidiyoruz ☺
CananOnay Bende 19+3 Yeşilyurt ta oturuyorum Alsancak Ahmet kılyara gidiyorum doğum da inşallah Karataşta olacak doktorumdan çoooook memnunum geçen hafta kız dedi ama ben kimseye söylemedim bidahaki ultrasona kesinleşir diye beklicem 😄😍
Hemsireanne35 TugbaGingul bizde 21 olduk bornovadan bende mersinliyim normalde ama eşimin işi sebebiyle kendi işimi bırakıp izmir e yerleştik kimse yok burda çok zordu ilk zamanlar
SuSerkan Hemsireanne35 aynı yalnızlık durumlarını bende farklı sebeplerden dolayı yaşıyorum gerçekten zor çok iyi anlıyorum 😞
Hemsireanne35 TugbaGingul ya ben 8 hafta ile 16 hafta arası çok kötüydüm iki güne bir acilde serum taktırdım. Onun 1 ayı kız kardeşim geldi baktı. Şimdi tam 21 haftalık olduk daha iyiyim gurbette olmak hemde evde oturuyorsan hamile olmasan da zor ama hamile kalıp hormonlar tavan yapınca daha zor oluyor 😊 ama artık kendi kendime idare etmeye çalışıyorum başka yapacak birşey yok 😊
TugbaGingul Hemsireanne35 geçmiş olsun çok 🙃 Gebelikte kolay değil hormonlar aynen fazlasıyla tavan duygusallık hat savhada zaten hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah sorunsuz allah yardımcımız olsun valla 🤗
Burcinsahin3 Zeynepnusret irfan bey kaç yaşında acaba ben bi yanlışlıkla dilek hanıma gttim gitmez olaydım cok ilgisiz bi kadin