Kizlar 31 haftadayiz karnimin altinda 4-5 tane catlagim var bildiginiz önerebileceginiz catlak kremi varsa paylaşirmisiniz simdiden tesekkur ederim 🙏🏻🌸
En iyi çatlak kremi
Meryem2200 benım 38+2 hiç catlağım olmadı ama hep lierac catlak kremi sürdüm en basından beri birde eyüpsabri tuncerin zeytinyağlı vücut lostonunu halada kullanıyorum zaten hindistan cevizi yağı falan kullan bence
yasemen123 tamam canim tesekkur ederim 🥰
Meryem2200 3. Ayımdan sonra mustela çatlak öncesi yağını kullandım son haftamdayım suan herhangi bi çatlak yok💐
Merhaba bende mustela’nın iyi olduğunu duydum. Güvendiğin ve sürekli gittiğin bir eczane varsa ona da danışabilirsin.
Meryem2200 Sebamed kullanıyorum Allaha şükür henüz çatlamadım ama son günlerde ne olur bilemem şimdilik memnunum bir de bebek yağı öneriyorlar onu denemedim birde farmasinin aynısefa kremi var oda çok iyi geliyormuş o yapış yapış yapıda olduğu için onu kullanamıyorum ama Sebamed iyi bence😊
Tuubaaa saol canim denicem
Caqlasu tesekkur ederm canm 🧡
@Meryem2200 ben yağ ve losyon kullanıyordum ama atletimi çeker çekmez bütün yağı atletim emiyodu, bütün atletlerim sapsarı yağ oldu normal makinede yıkayınca geçmiyo çamaşır suyuna bastırıyorum çamaşır suyu da hepten çürüttü sararttı, bi ara Hindistan cevizi yağı kullandım o da koku yaptı aldığım mı kötüydü anlamadım ama çamaşırları yıkasam da ilk yıkamada kokusu çıkmadı, bir de bu yağ olayında nevresim yıkamaktan bıktım artık, kısacası yağ olayını ben hiç sevemedim, en sonunda lierac aldım emilmesini nemlendirmesini çok beğendim çamaşırlarıma da leke yapmadı, ben kullanım açısından çok memnun kaldım, ama çatlakların oluşumunu önleyecek mi bilmiyorum 26 haftalığım henüz
butterfly4 anladim canim 🙏🏻
Herşeyi kullandım 36 haftada çatır çatır çatladım güzel bir vücut kremiyle nemlendir düzenli bide mustela al sür başka yapacak bisi yok
Meryem2200 lierac gerçekten en iyisi biraz pahalı ama kime sorduysam ilk cevap buydu ve bende kullanıyorum
Meryem2200 Rica ederim 🙏❣️
yasemen123 ne sıklıkla kullandınız?
butterfly4 lierac da da öyle bi sorun var. Bir süre kıyafetsiz durman gerekiyo yapış yapış
Meryem2200 Lierac, mustela, biooil, kakao yağı hepsini kullandım ve halada kullanıyorum. 30. Haftamdayım karnımda hiç yok çatlak ama kalçalarımda biraz oluştu. Çok zayıf hamile kaldım ve birden kilo aldım sanırım ondan ama krem sadece azaltıyor çatlamayı genetik maalesef birazda olsa çatlak oluyor
Meryem2200 vallahi hiç kremlere felan para veremem badem yağı kullanıyorum bol su içiyorum birazda iç karınla alakalı o kadar yani doktorum o kadar para vermene gerek yok kremlere dedi badem yağı zeytinyağı sür dedi önemli olan vücutunu kuru bırakmaman
Meryem2200 bence en güzeli ve doğalı bebek yağı ve vazelin ☺️🌺
@zkk biraz bekliyorum aynen ama çok kısa sürede emiliyo, ama yağlarda bunu başaramadım 🙁