Mervecevik410 Arkadaşlarar mide yanması için neler iyi gelir doktora gözüktum şikayetimi söyledim ve hiçbir şey demiyo mide yanması için gecer diyor kalıyor hamileliğimin 14haftasina girdim hayla yanmaya devam ediyor ne yapmam lazım bilen varmı acaba
GamzeCan Mervecevik410 yaa üzülerek söylüyorum ki 14. Haftada basladysa işin cok zor😔 salatalık ye maden suyu ic ılık süt iyi gelir
Ozgetmrlnk Mervecevik410 rennie duo şurup aldım eczaneden alip kullan ben eczaciya sorup aldim arkadaslarimda tavsiye etti cok iyi geliyor
BenMathilda az az sık sık ye insallah, mideyi cok sisirmemek gerekiyor. ayni gun icinde cok yagli sekerli tuzlu tuketmemek gerekiyor. bir de pismemis soğan, turşu gibi seyler de tetikliyor. yani olabildigince dengeli beslenmek, bir de bol su icmek iyi sanirsam. Gaviscon kullanan da var yanma icin ama tabiki ilac doktora sormadan kesinlikle kullanilmaz.
Woerigjjjffjdkfkx Mervecevik410 az ve şık ye sakız çiğne bendede var aynı dert şuan özellikle akşam saatlerinde çok oluyo
Nigar28 Mervecevik410 geviskon diye bir shurup var ,men butun 9 ayi icdim her midem yandiginda iyi geldi,Allah yardimcin olsun
Nigar28 Evet Rusiyada yawayan ablama yazmiwdi doktoru hamileyken.mende kendi doktoruma daniwdim icerken