Seherr Cerenylmz büyük ihtimalle gazdır canım o bi iner bi şişer genelde 16 17 hafta gibi başlıyo gercekten karın büyümesi benim 19. Haftada netleşti
Rknvlkn Cerenylmz yok canım gazdan kaynaklı şişme olur o haftalarda bebeğin büyüklüğünden hesap edebilirsin genel olarak. Benim 20. Haftadan sonra çıkmaya başladı
Cerenylmz Canoglumbenm sanırım canım çok erken diye düşündüm bende ama bi kaç kişi 8-9 haftalarda çıktığını söylemiş kafam karıştı
Meyra61 Ben 11 haftalık oldum henüz belirginleşen bi karnım yok hiç kilo almadım aksine 3 kilo verdim etkisi olabilir onunda
Cerenylmz Meyra61 gebeliğimin başından beri aynı kilodayım aksine yemek yiyemiyorum zayıflamam lazım ama hiç kilo vermedim
25agustos Cerenylmz iç karnın darsa hemen belli olur 😊 arkadaşımla 10 hafta var aramızda hemdn hemen aynı 😀
Cerenylmz 25agustos bide öyle bişey varmış iç karnım dar zayıf bi insanım ne kadar yersem yiyim kiloda almayan biriydim kafam çok karışıyor 😂
BMA Cerenylmz benim 30 dan sonra az az cikmaya basladi😂🤦🏻♀️suan 35+4 dum herkes top var saniyor yok hic🤦🏻♀️😂