Nur95 yani yanlış anlamayın kimseyi yargılamak haddimize değil sonuçta sizin bebeğiniz sizin kararınız ama herşeyiyle size bağımlı olan yavrunuza zehir vermenin yanlış olduğunu bile bile nasıl devam edebiliyorsunuz? Kötü bi örnek olacak ama hamileliği sürecinde devamlı sigara kullanan bir tanıdığım tam hatırlayamıyorum 25-30 hafta arasında erken doğum yaptı ama bebeğinin ciğerleri gelişmediği için kaybettiler doğumdan bir gün sonra. Doktoru devamlı sigaranın alkolden dahi zararlı olduğunu direk kana karışıp bebeğe ulaştığını söylerdi. Hiç sorun yaşamayanları da duydum ben de ama eğer ufacık bi risk dahi varsa bi daha düşünün lütfen. Ben ilk hamileliğimde daha minicikken 10.haftada kaybettim bebeğimi ve onun psikolojisini üstümden atmam o kadar uzun sürdü ki 😔 benim eşim yakınımdayken bile içmiyor sigara dumanı gelmesin diye. Siz annesiniz bence bebeğiniz için bu fedakarlığı yapabilirsiniz, şu an sadece size bağlı sizinle yaşayan sadece sizin hissedebildiğiniz bi can var içinizde değerini bilin....