Alessia Niltugce 16 +3 tamda senın bulundugun haftada son ıstıframı etmıstım sonrada olmadı ama mıde yanmam dewam edıyor umarım senınde gecer
Dilanserdar 10haftada bitti serumla besleniyordum taburcu olduktan sonra tuhaf bir şekilde bir anda kesildi
butterfly4 @Niltugce 15-16 haftalarda hafiften azalmaya başladı ama yine de kötüydüm, 17. Haftada geçti yeniden doğmuş gibi oldum, şimdi 26dayım bulantı yok ama halsizlik hat safhaya çıktı
Niltugce butterfly4 ay o enerji yerine gelmıyo zaten ama bulantılar cok fena bitince iştah nasıl oldu?
Deniz1807 15 .hafta bitti bugün,sabah bulantılarını artık kontrol edebiliyorum ama öğle ve akşam yemeklerini verimli yiyemiyorum çorbadan sonra tiksinti oluyor
Caglaaa1305 Deniz1807 merhaba akşam yemeklerinde benimde aynısı oluyor çorbadan sonra başlıyor bulantım.
Emineeskici Niltugce 17. Haftadayım. Hâlâ sabah bulantılarım geçmedi. Normalde hiç iştahlı biri değilimdir. Ama açlığa gelemiyorum hemen bulantılarım artıyor
AlyaSu Niltugce bide mide yanması var canım bende çok zorlu bir hamilelik yaşıyorum Allah'tan 38 haftalık olduk