Eagle564 Bende daha 13 haftalığım ama bi arkadaşım 18 haftalık o da ancak yeni Hissediyorum demişti. Az kaldı canım hissediceksin 😌
Eesmaaa İnşllh artık hissedip rahatlamak istiyorum 2 tane kaybım var 14 haftalık acaba kalbi atıyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum 🙏
25agustos Eesmaaa daha çok erken 😊 doktor 20 de hissedersin dedi 19+4 de hissettim ilk. 24 -25 e kadar yolu var merak etme. İlerleyen zamanda da azcık kımıldamasa da uyusam falan diyeceksin 🥰
Eesmaaa Benimde 2. Kızım olucak ikinci gebeliklerde erken hissetmen lazım dedikleri için tedirgin oluyorum inşllh hepimiz saglıkla alalım kucaklarımıza🙏
Hayaaaatttt Eesmaaa daha erken canım kisden kişiye değişiyor ben tam 18+3 hissettim şuan 20+1 olduk bazen hissetmeyincede neden oynamayı diyosun varmı be im gibi hissetme aradığınız nasıl kizlar
Breub Eesmaaa canım ben 19 +3 daha net yeni yeni hissediyorum ilk gebelik zor anlaşılıyor bekle daha 😃
ayseoztas Eesmaaa 18.haftaya kadar hissetmemek normal bende 16. Haftadayim doktorum 1 hafta 10 güne hissedersin cok ac kalma hissedersin dedi 😊
melegiminannesi Eesmaaa 1 2 hafta daha bekle kuzum brn 18 de karnımda böykr dalgalanma oluyordu şimdi bildigin dışardan tekmelerini görebiliyoruz net olarak 22 haftalık olduk bugün ❤❤❤❤