Gulsahhatuun Kızlar şu an 20+4teyim sürekli hareketliydi ve sürekli tekmelerdi dün akşamdan beri çok az hareket ediyor . Sizce bu normal mi ? Lütfen cevap verin çok korkuyorum
Daisyy Gulsahhatuun bu haftalarda normal. Doktorlar 25ten sonra düzenli hareket bekliyorlar. Yine de içiniz rahat olsun diye sağlık ocağına gidip kalp atışı dinleyebilirsiniz.
Taneminci Gulsahhatuun bu hatfalarda normal bendede oldu kuzum doktora gittim baktı herşey normal bu haftalarda çok sık hissedemezsin zaten dedi
Zuleyha18 Gulsahhatuun Canım geçen günlerde üç gün boyunca çok az hareket etti sonra bi başladı maşallah 😂 o üç günde de ben dürttüm de kımıldadı çok isteksizdi , bu haftalarda olabiliyomuş , hiç hareket etmezse endişelenmemiz gerekirmiş
Htcgkn7301-- Gulsahhatuun Benim de oldu 2 3 günde yorgun bir gün geçirdiysen de oluyor bu haftalarda normal gerçekten hiç olmadı bi çikolata ye sonra durdurabilirsen iyi😂
Gulsahhatuun Taneminci Ayyy sağol kuzum ya içim rahatladı . Normalde sürekli hareket ediyor ona şaşırmıştım ben de 😢
Taneminci Gulsahhatuun bende çok sık hissederdim hissedemeyince korktum bide kanamam vardı o ara hemen gitmiştim ama sorun yoktu olabilir dedi
Dilaranil Ben 25+4 deyim hergün hareket eden bebek dün hareket etmedi gittim hemen doktora bi sorun yoktu şükür 🙏🏻 bugün iyi hareketli dualar ediyorum hep böle olsun diye🤲🏻Bence sizinde çok yeni sola yatın çoğunlukla öle hissediyorum bende 😇