Melegimveben laydaelebi 7. haftadayız ilk 3 ayın geçmesini bekliyorum sonra organik boya ile boyamayı düşünüyorum canım saçlar sarı dipler siyah oldu😭😭
yokolmuyor laydaelebi arkadaşlar bir kimyager olarak şunu diyim hiç bir kimyasal organik değil hele boya tarzı şeyler asla değil... doktorunuz ne der bilmem fakat organik boya diye bir şey yok😕😕
laydaelebi Bende 6. Haftadayım beyaz oldukça saçlarım organiklere ne kadar güvenicez ? Sen hangi marka kullandın Akshulya Aynur @
Ayysny İlk üç aydan sonra normal boya ile boyatabileceğimi söyledi doktorum. Saçlarım beyaz benim maalesef mecburen sık sık boyatıyorum . Ama yinede ne olur ne olmaz diye 6 aylık olmamıza rağmen organik ile boyuyorum
Aynur laydaelebi ş laydaelebi ben detaylı ultrasyonumu yaptırdıkdan sonra boyattım ama sanki 6. Hafta biraz erken gibi. Markasını bilmiyorum kuaförüm yapıyor ama biraz beklesen mi daha çok minnak
Senemkara Bende boyatmak istiyorum ama doktorum sakin boyatma dedi cok sakincaliymis gicik oluyorum 🙄
laydaelebi Elislina herkes farklı tarihler de kimi yasak biliyor kimi 3 Aydan sonra yani doktorlar bile bu konuda aynı fikirde olmuyor biz ne yapcaz bilmiyorum Senemkara
laydaelebi Benimde aklım orda karışıyor zaten yokolmuyor boyamayacağız artık beyazlarımızla yaşamayı öğrencez 9 ay boyunca 🙂 hem bebekler daha önemli 😇☺
OzlEmrah yokolmuyor haklısın doktorum boya yasak dedi saçlarım sarı boyaydı 😂😂 şimdi ortaya karışık olduk ama sorun değil bebeklerim sağlıkla gelsin yeterki kuaförümde kesinlikle doğurana kadar boyamam dedi. Eee sende organik boya var dedim olmaz dedi bende kurcalamadım. Yani doğurana kadar alacalı bir saçla gezeceğim yapacak bir şey Yok 😂😂🙈🙈
Burcinsahin3 Aya giriyorum uçlarım sarı dip boya kalmadı tabi rezil oldu saç dibine değdirmeden siyah yapicam saçımı o kadar gecelik aldim taç yaptırdım doğumda güzel olsun saçlarım bari resim falan cekinirken 😂😜
EmraheydaBier 9 ay sabredemiyomusunuz kızlar boyatmayın ne olcak yani riske atılmamalı bence kokusu etkiliyo yani anneyi bebişi ben her ay saçlarımla oynardım bişey yaptırırdım hamile kaldığımdan beri hiç gitmiyorum çok istiyorum boyatmak ama cesaret edemem yani