Mervican 36+3 haftalık hamileyim ağrılarım yüzünden doktora gittim ve doktor suyumun azaldığını normal doğum yapamayacağımı 10 gün için de olabilir doğum bugünde yarında dedi sürekli kontrole gidicem başına böyle bişey gelen varmı bebek hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. Çok korktum. Su azalması bebeğin sağlığına bi etki edermi ? 2700 kg ve 48 cm daha
Duyguvv Mervican Çarşamba günü 36+4 haftalık Doğum yaptım 2775 kg doğdu hiç korkma canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Eminel Mervican 36+4 teyim venim 3 gün önce 2650 çıktı oğlum, suyumun azaldığı ama yeterli olduğunu söyledi doktor, benim de doğum 10 gğn sonra filan olacak sezeryan, bol bol su iç dedi doktorum, sağlıkla gelsinler inş.
nurcakir58 Mervican evt benimde az suyum hissetmessen gel dedi ağrım yok açılma olyrsah Mervican açılma olursa haftaya alicaklar 36haftadaykm benimde bebeğim riskli suyum azalmis
Pcoslubiranne Mervican evet korkma bana da 35 kusurde azalmis erken alabil9riz dedi 36.6da gittim ayni duruyor bekleyelim dedi 37+1 de suyum geldo dogum yaptim.
Sumeyraerva Hic korkma canim kizimi bende 37. Hafta da dogurrmustum doktorunun dedigi gibi hareketlerini kontrol et agrini kontrol et 2700 gr da bence iyi benim kizim 2 kilo dogmustu korkma saglikla kucagina alirsin insallah
Mervican Sumeyraerva hareket tekme gibi değilde seğirme gibi ve karın sertleşmesi oluyo sadece. İnşallah sağlıkla gelsin
Mervican Eminel banada tutabilirsek 10 gün tutacaz ama zor falan dedi 5 gün sonra tekrar gel dedi inşallah sağ salim alırız canım.
Duyguvv Mervican Salı günü nişanım geldi Çarşamba sancılar başlayınca durduramadık Doğumu normal başladık ama açılma devam etmedi sezeryana döndü
Eminel Mervican inşallah cnm ben de çarşamba gidicem bi sıkıntı olmazsa o gğne kadar, netleşecek, bişey olmaz korkma hiç, hareketlerini takip et bebeğin
Sumeyraerva Hareket yeri azaldigi icin cok tekme olmaz dedigin gbi seyirme olur toplanir bir yere ama korkma tamamen hareketsiz kalmasin ona dikkat et. Biliyorum korkuyosun zor ama en iyisi sakin olmak sen ne kadar sakin olursan o kadar iyi
Mervican Sumeyraerva çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim bide üzerine bu engel olamıyo insan hep normal istiyodum sezeryan deyince afalladım gerçi sağlıklı olsunda fark etmez
Gulcan80 Mervican canim benm de suyum az ama doktor bebegi etkulemez haftaya tekrae gel dedi doguma aliriz ben nirmal düşünüyorum inslh amilayat olmazya belkii senin bebeginun suyu gereginden fazla azdir keske doktora sorsaydınız bebege zarar verirmi ama sana 10 gun sonra gel sezaryan yapalim dedgine göre etkilemez sen bol bol su ic dinlen yorma kendini uzun oldu kusura bakma
Mervican Gulcan80 ben ısrarla sordum normal doğurmak istiyorum diye oda şu durumda normal doğurman imkansız artık dedi. Belki evet gereğinden azdır ebeler falan karnın baya inmiş dedi.
Ayazayaz 29 haftadan beri suyum alt sınırda vE şükürler olsun ki 36. Haftama girdim 🙏 38 e kadar idare ederse hemen 38 de alacaklar su azlığı sağlık problemi doğurmaz ama hareketlerini iyi takip etmen lazım 30. Haftamdan beri 5,6 günde bir doktora gidip nst çektiriyorum Ama diyorum ya şok Şükür 36 yı göreceğime inanmamıştım ozman 29 haftalıkken doğuracağımı düşünüyordum o yüzden için rahat olsun boşver normali sezeryan ı kısmetinde neyse o bende ilk çocuğumda çok normal Doğum istemiştim ama olmamıştı şuan da pişmanlık duymuyorum
Mervican Ayazayaz ya hareketlerini şöyle takip ediyorum saatte bir hareket hissediyorum bi kere fazla değil ağır tekmeleri yok karın sertleşmesi baya oluyo sadece. İnşallah bebeğe zararı olmasında ben razıyım herşeye senin adına da çok sevindim canım 29 haftadan beri iyi şükür atlaşmışsın yani bu zamana kadar 🙏🏻
Ayazayaz Mervican Canım bebeklerin rutin hareketleri var zaten ben benimkinin ara ara hareketini hissediyorum ama mesela çok temizlik yaptığı arada hissetmemiş oluyorum bişeyler yiyip uzanıyorum doktorum 2 saatte 5 hareket demişti benimki maaşllah geçtiği için hiç sayma gereği duymadım duymuyorum açıkcası saatine kaç hareket yaptı saymıyorum bunu takıp sayarsam kafayı yerim heralde
Ayazayaz Mervican benim ki tekme değilde sürekli böyle dönme gibi ittirme gibi yada karında titreme hareketleri oluyor vE bendede sertleşme kasılma çok oluyor ama kendimi yorduğumda özellikle oluyor