Ddm92 bicirinannesi kafein ve süt ürünleri tüketimine dikkat ediyor musunuz? Bi saat öncesi ve sonrasında yasak çünkü. Bi de c vitamini içeren bir şeyler tüketmek emilimini artırıyormuş.
Pnrarvn bicirinannesi bende içtiğim halde 10 bide kan sulandırıcı kullanıyorum doğumda nolcak bilmiyorum 10 un altına düşerse kan vericeklermiş
Asliyildirim Yaser27 bana da öyle dedi ama ekledi; tansiyonum düşük diye güvenme tuzu azalt gebeliğin ilerleyen zamanlarında yükselebilir dikkat etmezsen diye.
Ddm92 bicirinannesi ben de ona benzer bişi yaşadım. Doktorum hapı değiştirdi. Kapsül verdi ve bu daha güçlü dedi.
Asliyildirim bicirinannesi benim 10. Yine de ilacı günde bi tane içiyorum, doktorum 9un altına düşmedikçe günde 2 ye çıkarmayacakmış ilacı. Gerçi daha 22.haftadayım. Belki ilerde arttırır bilmiyorum
Masalseyhan Canim ciğer iyi geliyor dalak iyi geliyor kansizliga tavsiye ederim.. ben bunlari sevmedigim icin yiyemiyorum :/ benimde 10 cikiyor hep..
Ozgur94 bicirinannesi herhsngi bir kan hastalığın var mı benim talasemi taşıyıcılığım var ilaç da kullansam düzelmeyeceği için kullanmıyorum öyle bir şey olabilir mi sende de
Ozgur94 bicirinannesi nikah başvurularında yapılması gerekiyordu demek ki yokmuş sizde doktor herhangi bir şey söylememiş
PnrGg bicirinannesi bende de var aynı sorun 😔 doktor bana bol bol kırmızı et ye dedi ama ben et hiç sewmiyorum yiyemiyorum. Süt iç bol bol beyaz peynir ye bunlarda kanı yükseltiyormuş
Gozde_coskun bicirinannesi benımde düşük hala 8 cıkıyor sabah ıctıgım kan surubu aksamda ıc dedi doktor ama normaldede düsük tasıyodum ben. Suan 30+1 iz ☺️