Nur___ Mervekasap bu havalarda daha çok grip olur insan canım asıl dikkat etmekten gerek kivi bulabilirsen oda iyi gelir hem hazımsızlık varsa ona da iyi 🌼
DemetDuran Nur___ Her şekilde benimde kabulum orası ayrı. Ama bir sorun olursa da erkenden tedavisi olsun yada bazı şeylere erken çözüm üretilebilsin diye girmiştim. Yoksa cocuklarimizin her hali her şeyi kabulumuz. Anneyiz biz 🤗🤗🤗😍
Nur___ DemetDuran bu açısı var tabiki anneyiz 😍🙏 bide bı testlerin yanlış çıkma olasılığı var, evham yapmak istemedim bana ihtimal deseler kafamı kurcalar 🙂
madl41 DemetDuran 13 e yarın giricem bende doğumumda 22 kasım gibi gözüküyor ama doktor 1 hafta öne attı bakalım nasıl olucak 😊 kasımda bebişler kucağımızda olur inşallah🙏😊😅
Aybuk Zeyno16 biz aynıyız sizinle 🥰 ara ara kasık ağrılarınız oluyor mu hala Ve kan artışından galiba nabzım cok yükseliyor bazen halsizlik yapıyor onun dısında daha enerjiğim ve bulantı vs yok çok şükür
Zeyno16 Aybuk heleki sağ kasığmda korkydm ama normlmş cnm😊 bazen bi halszlk geliyo dedğn gbi ama yinde çok şükür eskiye göre enerjiğim