Tutikcan Kılzar merhaba 20 haftalık hamileyim bikaç gündür nefes darlığı karnımda aşırı şişlik sertlik kalbimde baskı hissediyorum sanki nefesim daralıyo ayağa kalkınca karnım sıkışıyo tam da anlatamıyorm doktorum da 1.5 saat uzaklıkta. Sizce ne olabilir
Zs18 Tutikcan günaydın canım aynı durum bende var normal bebek büyükçe yeri daralıyor ciğerlere ve kalbe aşırı baskı yapıyor göbeğinde gerilmekte normal çünkü bebek büyüdükçe karnında büyüyor ben de 24+3 haftalığım
Gurbettebianne Tutikcan canım Zs18 ‘nın dediği gibi bende de aynı var bebek büyüdükçe oluyor. Normal bişe .ama tabiii cok kalbin sıkışıyorsa doktora bi git
Tutikcan Zs18 kasıklarımda da baskı var sanki bebek aşağıya baskı yapıyor şimdiye kadar çok rahattm bi anda ağırlaştım sanki korktm o yüzden
Burcinsahin3 21+5 im aynı şeyi bende yaşıyorum uykularım bölünüyor resmen zaten hamile kalmadan öncede nefes problemim vardı inanın izdirap gibi geliyor Allahım yardım etsin hepimize bende esimin görev icabı dağın başındayım doktor sıkıntısı çekiyorum
Zs18 Tutikcan benim bebiş hep aşağı doğru vuruyor ara ara sancı sokuyor kasıklarıma ama normal canım ama panik yapma dediğim gibi doktoruna danış eğer için rahat değilse