AmatorAnne Merhabalar, Bursa'da hastane arayışı içerisindeyim. Nilüfer'e yakın olsun istiyorum. Çekirge doruk Hastanesi'ne bakarken bu hastaneyi de gördüm. Giden bilen var mı acaba?
Kubra-91 AmatorAnne ilk kez duydum bilemiyorum ama medicabile gidiyorum tavsiye ederim nilüfer istiyorsanız
311658 AmatorAnne biliyorum canım iyi bir hastane Nilüfer istiyorsan cok hastane var ben Esentepe ye gidiyorum Emel hanıma Medikabil medicana jimel bir sürü var tabi maddi boyutları farklı
Nunu AmatorAnne canım daha açılmadı o hastane yapım aşamasında diye biliyorum bende çekirge ve yıldırımda iki şubesi var birde setbaşı tıp merkezini bünyelerine aldılar nilüfer şubesininde binası yapılıyordu
Seher__ AmatorAnne ben hayat hastanesi Nazmiye hanıma gidiyorum canım iyi bir doktor 115 muayene ücreti normalde sezaryen de 2 buçuk milyar
Kubra-91 AmatorAnne medicana pembe mavi vs gibi pahalı değil aslında diğerleri de çok ucuz olacağını sanmam. 137 TL muayene ücreti 3200 TL doğum ücreti
311658 AmatorAnne memnunum benim eşimin şirketiyle anlaşmalı hastane muane ücreti 117 ama daha Doğum parasını konuşmadı duydugum kadarıyla 2750
AmatorAnne Kubra-91 Özel Doruk ve Hayat hastanesi 2500 TL normal doğum. Açıkçası bu rakam bile fazla geliyor ama daha makul bir çözüm bulamadık.
AmatorAnne Seher__ Evet Nazmiye hanımı da forumda çok gördüm, tavsiye edilmiş. Peki hastane imkanları açısından nasıl? Bir de doktor saat ve gün farkı gözetmeksizin doğuma geliyor mu?
AmatorAnne 311658 Esentepe hastanesini bilmiyordum. Bir arayıp görüşelim. Doktorunuz Emel hanımdan memnun musunuz?
buseakinn Ben pembe mavide nilgün kayılanoğluna gidiyorum. Dorukta melike hanım varmış galiba komşum ona gitmişti çok memnundu birde medicabilin ücretini tam bilmiyorum ama fotoğraf çekimi falanda o fiyata dahilmiş
bergenn hayat hastanesimdr ayse erol a gidiyorum ilk dogumumu onda yaptim 2.ye de ayse hnma gudiyorum.sakin sogukkanli bir dojtor