Birprensannesi Kızlar 20 haftalık hamileyim doktorum bana proluton iğneyi ve progestan yazdi 😔 erken doğumu önlemek icin önlem almamız lazım dedi.. bilmeden Doğum sancısı cekmissin dedi ...böyle olup da 9 ayını dolduran var mi ?
Oge Birprensannesi ben kanama olmştm 21 de ozmn iğne ve progestan fitil vermişti progestana devam prultn a ise arada bi sorn olrsa vuruyor geçn hfta çok ıslnmştı iç çamaşrm ozmn vrmuştu bi skntı olmasn die doğrmadm henz ama 35 oldm çok şükür
gulfemakin Birprensannesi 22 haftalık hamileyim yaklaşık 10 haftadır progestan ve proluton iğne kullanıyorum. aksatmayın çok önemli şeyler. umarım sağlıkla kucağımıza alırız
Birprensannesi gulfemakin doktorunuz size tam olarak ne dedi ne açılma fln var ? Bende bugün başladım cok korkuyorum erken Doğum olacak diye 😪 neyden böyle olduğunu vs anlamış değilim..
gulfemakin Birprensannesi acılmam 2,5 ti dikiş atıldı dikişten önce de sonra da progestan ve proluton kullandım erken doğum riskim var, ihtiyaç dışında kalkmıyorum. yerçekimine karsı koymalıyız 💪🏻