zulaluz Kızlar 24 haftalık hamileyim hala kızıma isim bulamadım:( içime sinen bir isim bulamiyorum:((((
LinaPrenses zulaluz 30 hftalik oldum ama bende kizima isim bulmadim ilk kizima kolaylikla bulmustum bunda icme sinmiyo bisy (lina oylesine yazildi😒)
Zeytinusss zulaluz valla 31 hafta halaaaa karar veremedim. Sadece uyuzların efendisi eşim hüma isminde net 🤷♀️
bebekteyaparimkariyerde zulaluz bereket ve sağlıkla gelsin gülüm isim kolay iş doğup yüzünü görünce aklına ilk ne gelirse onu koy mesela stres yapma kendine.
Baharturgut 35 haftalık hamileyim bayadır belli kızımın adı fikir olur belki bnm miniğimin adı Eylül lina 😍
anapanda12 Büşra, Eylül, Elif, Hafsa, İkra, Ecmal Bera, Asel, Eflin, Firdevs, Kevser, Hifa, Hira, Ecrin, Ece, Mina, Merve, Deniz, Nehir, Işıl, Sinem, Duygu, Didem, Gözde, Gamze, Leyla, Yasemin, Hacer, Gizem, Beste, Öykü, Yeşim, vs
Baharturgut zulaluz bizim babamız çok inatçı çıktı isim konusunda bi kaç isim sayıkladı bi bakiye kadar sonra bi anda Eylül dedi başka bişe demedi bende yanına lina ekledim Eylül lina mız oldu inşAllah kucağımıza Almayı da nasip eder rabbim
Ryhnytm Baharturgut bizim babamızda takmış eylüle istemiyorum yaz bebeğinde eylülün ne işi var dedikçe geçende ben üzülüyorum diye tamm sen ne istersen o olsun diyoda benimde içime sinen isim yok😂
Eceyavuz Bende 4 aylık oldum oğlum olacak ama bi isim yok aklımda eşim tutturdu agah olacak diye ben ıstemiyorum dedim ozaman ne koyarsan koy karismicam dedi ama isim koyarkende abuk subuk şeyler koymaya gerek yok ablami guzel olsun dikkat etmek.lazim
Baharturgut Fikir amaçlı olarak Beyza olabilir temiz saf beyaz gibi anlamı var . Kardeşimin adı bnm hatta yaşam Beyza adı bence çok güzel
Merius Bizim daha net değil cinsiyetimiz ama isimlerimiz hazır 😂😅😅 erkek göktuğ mete kız iklim hayırlısı bakalım bekliyoruz sabirsizlikla cinsiyetin netleşmesini 🙏🙏💜
Ismihanercan Bizde nehir mi yoksa arya mı olsa bilemedik kararsız kalmak çok zor ya bekarken bissürü isim düşünürdüm şimdi ince eleyip sık dokuyorum vala 🙈
Hafsas Cinsiyeti öğrendiğimden beri bende öyleyim isim arıyorum kızıma ama bulamıorum umay ikra düşünmüşdüm ama esim umayın anlamı tanrıca die istemio