Alessia Saratln rıca ederım aklına bırsey takılırsa demetdıgesu ınstagram adresım ordan ekyebıır sorabılırsın her zman yardımcı okurum canım
Alessia Rhk0158 terk etmedıgı surece alır ama almanya artık cıfte vatandaslıga ızın vermıyor bırını secmek durumda turkıyede yasayanlar ıcın olumsuz bır durum
peperutka Saratln Evet olabilir.Bende bulgar vatandasiyim dogum yaptim simdi bebegimi cift vatandas yapicam
Fatsii Eceminannesii amerikada en ucuz doğum diye bi sayfa bar insta da ordan bakabilirsiniz sayfalarının linki var bütün hizmetler vs. Detaylı yazıyor hepsi😉
Saratln Esrarse ne güzel...😊 acaba evrak olarak neler istiyorlar acaba baktımda karışık siz biliyormusunuz
Ruhat Fatsii bende hamile olursam amerikada doğum istiyorum amerikada akrabalarımızda var zorluk yaşığcagmızı sanmıyorum ama fiyatlarda gözümü korkutmuyor değil
Reina Fatsii eylülonline tavsiye ettiği bi sayfa vardı. Amerikadaucuz doğum mu ne. Bence gayet güzel bişey:)
Fatsii Alessia evet aşağı yukarı öyle bir rakama denk geliyor..dediğin gibi çocuğun geleceği için gerçekten değer.
Fatsii Emeeelll biletler hariç 18bin dolar gibi bi rakam çıkarıyorlar ekstralarını falan herşeyini detaylı sorup öğrenicez burdan bilgi veririm