Mineymnkle Kızlar bugün 39.haftamdayım doktor haftaya Perşembe’ye kadar olmazsa suni sancı vericez dedi ancak 41e kadar bekleriz dedi iyi düşün dedi sizce ne yapmalıyım Perşembe’ye kadar olmazsa suni sancı versinler mi bekliyim mi çok kötü oluyo mu o 😥
NurdanHakan Mineymnkle sancım yoktu suyum patladı ve sunni aldım herkesin acı eşiği farklı tabi beni sancı değil açılma var mı DİE baktıkları sahneler canımı acıttı zaten normal Doğum yapamadım açılmadım suyum bitti sezeryana girdim şansımı denedim
Aysegolcuk Mineymnkle bende 40+5teyim doktor Salı gününe kadar bekle dedi kendi sancılarım gelmese suni sancı verecekler çok korkuyorum 😞😞
Mucizelereinan111 Mineymnkle 10 saat suni sancı aldım kademe 150ye kadar çıkarıldığı halde 1 cm bile açılma olmadı en son doktora kendimi camdan atıcam dediğimi hatırlıyorum yani gerçekten çok korkunçtu şimdi böyle söylüyorum diye kızanlar olacak ama o an lanet ettim vajinal doğuma akabinde sezaryen oldum onca feryat çektiğim sancı yanıma kaldı. Benim suyum geldiği için mecbur suni aldım tam 40 haftalık olmuştu yani sizi korkutmak için anlatmıyorum ama başınıza gelecekleri bilmenizde fayda var zorunlu bi durum olmadıkça suniye bulaşmayın derim
Ggizemsnl Canım bence bekle bebiş içerde kaldığı sürece sıkıntıyı düşmüyorsa bırak kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bence
Mineymnkle Ggizemsnl bilmiyorum canım fazla beklemek de istemiyorum ama suni sancıdan da korkuyorum bakalım belki Perşembe’ye kadar kendi sancım olur
Mineymnkle NurdanHakan doğru söylüyorsun canım nasıl hayırlısıyla öyle olur inşallah çok korkuyorum 😥😥
NurdanHakan Mineymnkle dene yani en azından denemedim demezsin bende sezeryana Girecektim aslında ertesi günü çünkü günüm Geçmişti ama gece suyum Patlayınca denedik işte denedik iyikide denemişim
Mineymnkle Mucizelereinan111 bi kaç tanıdığımında bu şekilde oldu o yüzden bende kara kara düşünüyorum em iyisi beklemek eğer olamazsa mecbur kalıcam zaten 😏
Mucizelereinan111 Mineymnkle yani bence bebeğin kaka yapma durumu olmadıkça 42 haftaya kadar akışına bırakmak en doğrusu en sonunda doğmak için bi belirti verecek orda kalmaz herhalde 😂😂