ValideSultan Doğumdan hemen sonra korse kullanmayı düşünüyorum. Marka öneriniz var mı denediğiniz gördüğünüz aldığınız korse varsa yazar mısınız
Mutlulugumm Instagramdan melekstore bakin orfan aldim latex korse ablam kullandi suan hic sezeryan gibegi yok 7 aylik bebis
Sngrr00 Mutlulugumm merhaba, sezeryandan çıkar çıkmaz mi takmaya başladı ablanız ? Yada kaç gün sonra takmaya başladı . Bu korseden önce başka bişey kullandı mı
ValideSultan Mutlulugumm canım korse sıkı ve rahat mı batma yapıyor mu emzirirken sorun oldu mu ve bedenini nasıl aldınız
ValideSultan Chan sezaryan mıydı canım senin ki ? Birde sıkı ama rahat mı batma oluyor mu yada emzirirken sorun oluyor mu ve son soru bedenine nasıl karar veriyorsun
Mutlulugumm Hndnckn sezeryan oldugu gun uzun şal ile karnini sıktık o gün ortalama 2 haftabara ara şal ile sıktı 25 gun kadar sonra takmaya basladi
Hndnckn Mutlulugumm anladm cnm ben bir oncekı doğumumda sal ile baglamaya basladm ama hem kayıyordu ya.
Chan ValideSultan Sıkı ama batmıyor, emzirirken aldığım korse çeşidi yüzünden üst kancaları açouorum. Bedenime aldığım yerin yardımıyla öğrendim ve evet sezaryen oldum.