Daisyy Arkadaşlar yarın nstye gireceğim sancı çıkarsa sanırım ciğer geliştirici iğne yapıyorlarmış. Pahalı bir şey mi ona göre kartımı yanıma alayım diye sormak istedim.
ValideSultan Daisyy yok canım devlet ödüyor ben 4 iğne yanına 6 adet gaviscon yanına d vitamini bir de devletin ödemediği özel magnezyum ilacı 119 TL ödedim ki
Daisyy @Sdyrn @GozdeCemre Ben özele gidiyorum da eğer ucuz bir şeyse sırf bunun için devlete gitmeyeyim pahalıya doktoruma söylerim devlette yaptırırım teşekkürler
GozdeCemre Daisyy yok canım normalde etken Doğum riskine devamlı kullananlardan da 15 20 arası birşey duymuştum o kadar aşırı birşey değil
PrensesimDoga Daisyy ben 20 tl karşılığında oluyorum. Özel bir muayenede. Toplam 3 doz olacağım bir tane kaldı. Kaçıncı haftadasınız ?
ValideSultan PrensesimDoga aynı hatayı bana da yaptılar canım bu iğne 2 adet tek seferde 24 saat sonra 2 adet daha oluyormuş öyle ayrı ayrı değil. Banada öyle yaptı acildekiler. Şimdi doktor 34 te tekrarlayacağız dedi
PrensesimDoga Daisyy kramplar çok fazla giriyor ve uyumuyorum geceleri 🙈 bir tane daha geliştici yapıcaklar 2 doz oldum. Rabbim bu mübarek günde duAlarımızı kabul eder inşallah bebeklerimize sağ salim kavuşuruz 🙏🏻🙏🏻 Sizin kız mı erkek mi ?
Daisyy PrensesimDoga inşallah sağ salim kavuşalım gerisi önemli değil gerçekten. Erkek bebeğim olacak benim. Sizin? 😊
PrensesimDoga Daisyy amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kızımız olcak inşallah 🙏🏻🙏🏻 Nazlı biraz 😊 başından beri bir sorunumuz hep çıktı ama nasip baklım 😊
Daisyy PrensesimDoga yok riskim yok da benim ağrılarım var yarın da nstye gireceğim sancı çıkacak gibi düşündüm kendimce. Burada arkadaşlar da sancı çıkarsa ciğer geliştirici vururlar dedi merak ettim ben de ücreti ne kadar ona göre hazırlıklı gideyim diye 😊