Brcnalprsln Instagramda soğuk lahana yaprağı doğum sonrası göğüste sertlige sütün kolay gelmesine ıyi geliyomus diye sürekli görüyorum sizce doğru mu yakınlarında gören duyan var mı??🙄
NurdanHakan Brcnalprsln defalarca mastit olan biri olarak bende hiç işe yaramadı lahana yaprağı çözümü hastane tipi makinada buldum
Chan Brcnalprsln Sızıyı bir nebze dindirir ama mastiti önleyeceğini sanmıyorum. Ona en iyi çare dayanabildiğin kadar sıcakta göğse masaj yapıp sonuna kadar sağmak.
DuyguDuman NurdanHakan acaba mastitden nasıl kurtuldunuz ? Bebeğim 13 günlük ve göğüslerim hep sancılı sert sağdığım halde
NurdanHakan Bendede elektrikli sağma makinası vardı bebeğimde sürekli emen bir bebekti emzirip sağardım ama ileri derece Mastit oldum defalarca son olarak Birgün acil doktora gittim üstelik evden çıkmadan gögüsümü sağdım ve gittim yani yarım saat en fazla 45 dkk bi Süre idi doktora gitmem ve gittiğim doktor bana bunun tek çözümü göğüste süt kalmaması şimdi seni bi hastane tipi İle sağsınlar dedi bende evde sağdım geldim demiştim bi bakalım sağsınlarda dedi ve ben göğüsümün bosaldıgını düşünmüştüm ki hastane tipi ile beni bi sağdılar tek göğüsümden bi biberon süt çıktı ateşim anında düştü yeniden doğmuş gibi oldum yani ev tipleride sonuna kadar sağmıyor gögüsü bunu anladım sonra hemen eve kiraladım Her emzirmeden sonra sağdım gögüsümü iki ay filan bu şekilde devam ettim hiç mastit olmadım ve bu makina İle sütümde artmıstı siddetle tavsiye ederim Eğer kiralama imkanınız yoksa bi özel hastaneye gidip çüzzi bi rakama gögüsünü sağdırın