iremsozer1 Tirtir5 benim idrarımda tortular gibi oldu göğüslerimde yeşil yeşil damarlar belirginleşti ve inanılmaz derece adet sancısı gibi özellikle sol kasığımda sancı oldu
GulsahMulayim Tirtir5 bel ağrısından anladım ben. İlk belirtim, adet olmadan önce çok ağrıdı. Adet olacağım zaman bel ağrım hiç olmazdı çünkü. Ordan fark ettim.
Tirtir5 iremsozer1 tortular var bende sırt agrım var bide gaz sis karnım ama umudum da yok:( 1 ci kürtaj la gtti 3 ay gecti 4 cü ayım kürtajdan sonra
Tirtir5 Bende hiç yok :( sadece karnım şiş hep gaz var baska da bisey yok :( ama adet olurken de hassas olur sistemdi 3 gün var adetime tepki yok adete dair anlamadım
Sengulkrgz Tirtir5 Sik idrara ciktim 28 senelik omru hayatimda bu kadar tuvalete gitmemistim...10 dk bir tuvalete gidiyordum bikmistim artik hele geceleri uykudan uyaniyordum.Sonra enfeksiyona yakalandim yanmalarim basladi.Sonra gebe oldugu ogrensim bu belirtilerde gebelik belirtisiymis
Sengulkrgz Tirtir5 hwrkesin hamilelik belirtisi farklidir bence buradan hareketle hamileyim.yada degilim demek yanlis olur...Adetiniz gecikince test yapin
Sis Tirtir5 devamlı idrara çıkma isteği, kasıkağrısı, gögüs şişmesi ve sızlaması birde yorgunluk devamlı uykulu hal ve koku hassasiyeti olmuştu bende, mide bulantıları sonradan başladı öğrendkten sonra
Tirtir5 Sengulkrgz insallah gecikir merak ediyorum acıkcası :( bide oruc tutuyorum hamileysem zarar olur diye düşündüm
Damlas Tirtir5 erken dönemde kullanılan testler bir bakın isterseniz, ya da 5 gün kadae bekleyedebilirsiniz. Benim 2 gün geçtiğinde normal testte net belli olmuştu💕 ha bi de regl sancısı çok çektim, regl olucam zannettim 1 hafta kadar
Beyzacpr Tirtir5 bende daha adetime 1 hafta 10 gün varken belirtilerini yaşamıştım su sekil mide bulantısı kokuya karşı cok hassaslasmistim bu belirtileri yaşadım ama kasıkta ağrı goguste hassasiyet yaşamadım tabi herkesin hamileliği farkli ama genelde bu belirtiler adet belirtisi oluyo
Tirtir5 Beyzacpr canım benim sıkıntım adetime 4 gün kala baslıyo du gögüs hassasiyeti kasık agrısı falan ama 2 gün kaldı adetime bi belirti yok adet olcama dair anlamadım
Tirtir5 Damlas canım bende oda yok normalde adet belirtilerim olur kasık agrısı ne bilim gögüs hassasiyeti sismesi falan ama hiç biri yok sadece karnım sis