busraaylmz Merhaba kızlarrr😍 28 haftalık olduk şimdiye kadar çatlağımız yoktu ama bugün farkettim ki 3-4 tane çizgi Çatlak oluşmuş 🙊 zeytinyağı sürüyordum aklıma geldikçe, bugünden itibaren düzenli olarak kullanmaya başlıyorum bi etkisi olur mu daha fazla olmaması icin yoksa boşuna mi uğraşıyorum 🙄😊
Yhe25 busraaylmz 38.haftadayım hala çatlamadı en başından beri loctitane shea yağı kullanıyorum biraz pahalı ama hal bitmedi doğuma kadar kullanırsın.bu arada hergun düzenli de kullanmadım :)
GulsahMulayim busraaylmz bende yarın gratis’e gidip araştıracağım. Yanlız zeytinyağı tüy yapmaz mı ya, ben öyle biliyorum ama.
Sis busraaylmz canım bende 32. Haftaya kadar hicbşy bilmezdim cünkü düzenli zeytinyağ sürerdim hergün ama 32. Haftada çatladım maalesef çatlayacağı varsa çatlıyo yaniii🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Ama belki seninki çatlamaz sür sen yinede nemlendir ben çatladı ama sürüyom yine hala
Esranrogz busraaylmz canım benimde aynı zamanlarda oldu çatlaklarım krem alıcaktım gratise gitmiştim almaya ama indirim olduğu için kalmamıştı küçük kavanozda hindistan cevizi yağı var ondan kullanıyorum doktorumda önermişti sabah kalkınca akşam yatınca bide duş aldıktan sonra az miktarda sürmemi söyledi doktorum doğum sonrasında azda olsa gidiyormuş araştırdım sonra amerikada çoğu hamileler ünlülee bu yöntemi kullanmış 😎
Sis GulsahMulayim ben kullandım 32. Haftaya kadar düzenlii ama yapmadı bende tüy canım yaparmıymıs ilk duydum
GulsahMulayim Sis zeytinyağı genelde seyrek tüyleri çoğaltmak İçin gürleştirmek için falan kullanılır. İnşAllah yapmasın tabi ki. Ama böyle söylüyorlar, bende böyle biliyorum. Bir araştır istersen.
aysegulcbo Esranrogz 35.haftada bende yağ karışımı kullanıyorum eşim yok çatlağın diyor ama ben acaba rengi daha açılmadı ondan mı belli değil diyorum bilemedim yani 🤔
Esranrogz aysegulcbo canım doktorum benim 5. Aydan itibaren düzenli bişe kullN demişti ama ben gidip alamamıştım yeni başladım sen iyisini yapmışsın 😊