Bsekvnz Gebelik şekeri olanlar tarçınlı su kan şekerini düzenliyormuş, fakat internette açılmaya da sebebiyet veriyormuş, icen var mi
hulyagmurat Bsekvnz normal şekeri olanlarda etkili ama gebelik şekerinde nasıl olur bebeğe bi zararı olur mu hiç bilmiyorum bi doktoruma sorayım bende
Deletedmom381 Bsekvnz Hamileliğimin başından beri tüketiyorum suyumda hep kabuk tarçın var. Doktorum içebilirsin hatta istersen içerisine bir tane nane yaprağı ve bir dilim limon dahi koyabilecek olduğumu söyledi ama ben sadece limon ve kabuk tarçın tercih ediyorum
Tip1DiyabetleTupBebek Bsekvnz ne normal diyabette nede gebelik diyabetinde tarcının şeker düşürme etkisi diye biley yok. Sadece tatlı olduğu için senin tatlı , şeker isteğini bastırıyor.
Bsekvnz hulyagmurat cik etkili olduğunu duydum ama nette okuyunca korktum açılma icin içiyormuş doguma yakın anneler
Bsekvnz Deletedmom381 bende kokusu falan tadı suda cok hoşuma gitti bu aksam siseme koydum, gorunce internette faydası kadar riskli olduğunu gerildim, bu yazınızdan sonra gönül rahatlığı ile tüketeceğim teşekkür ederim 🙂
ValideSultan Deletedmom381 tarçın rezene adaçayı keten tohumu soya ve birçokları açılma yapar kullanmayın
Tip1DiyabetleTupBebek Bsekvnz bu arada birde şekerin çok yükselir ve düşürmek istersen ilaç yada insülin kullanmıyorsan yapacağın tek şey bol su ve 1 soda içmek
Deletedmom381 Bsekvnz Tüketebilirsin canım hem ödem attırıyor hem de inanılmaz bağırsak çalıştırıyor 😊
Arbie Bsekvnz bana da diyetisyenim ara öğünümde sütlü yulafın üstüne bol tarcın serperek yiyebileceğimi söyledi 🧐açılma yapacağından bahsetmedi ki sabah aksam kaşık kaşık yemediğimiz sürecede sorun olmayacağı kanısındayım
Bsekvnz Arbie evet bende bugün ulaştım diyetisyenime herşeyin fazlası zarar kararında olduğu sürece problem yokmuş
Minnosaile Bsekvnz dün bende bunu araştırdım , fazla tüketim sonucunda açılma olacağı yazıyordu. Suyun içindeki 1 kabuk tarçın yapmaz 🙂
Arbie Bsekvnz aynen canım herşeyi yiyebiliriz ama az az 😆diyorlar ya yok maydanoz yemeyin yok su acılma yapar vs ben hiç inanmıyorum öyle şeylere az aaz yersen zarardan çok yararı var 🥰
ValideSultan Bsekvnz işe yaramaz düşük riskini erken doğumu artırır. Tek çözüm diyetisyen ile uygun diyeti yapmak
Deletedmom381 ValideSultan Hamileliğimin başından beri tüketiyorum doktorumdan onay aldım diğerleri yapıyor onu biliyorum ama doktorum da zararlı olsaydı içebilirsin demezdi diye düşünüyorum ki üstüne 1 adet nane bir dilim limon dahi atabilirsin diye söylemezdi 27+6’yım çok şükür bu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım.