EsZe Yade sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 😊🙏🏻 2 gün sütüm gelmedi dediniz ya, bebek aç kalmıyo mu peki öyle? Mama vermemek için kaç gün dayanabiliriz yani merak ediyorum 😊
Yade EsZe zaten bebeğin midesi kiraz kadar oluyurmuş iki gün. Birkaç damla falan geliyordu sık sık vermeye çalıştım verdikçe de süt geldi çok şükür canım iyi düşün iyi olsun herşey
Yade Erolimran kendini korkutma kuzum anı yaşa yaparım de ben bunun için varım de. Fıtratımızda bir canı dünyaya getirecek gücümüz var onu kullan ☺️💪🏼
EsZe Yade teşekkür ederim 😊 inşallah güzel olur. Hep aklımda bi şüphe var süt olcak mı emcek mi göğüs ucum yok nerdeyse tutabilcek mi. Rüyalarımda hep emziremiyorum 😑
Yade EsZe benim göğüslerim küçücüktü hamileyken de şimdi Doğum yaptım nasıl büyüdü. Ve benim de ucum çok küçük ama sadece ucuyla emzirmiyoeuz ki zaten o kahverengi halkayı komple veriyorsun ağzına öyle emiyor 😇
Ozgetmrlnk Yade Allah analı babalı büyütsün canim. Uzun ömürler versin Rabbim.🙏 Bayılıyorum doğum hikâyelerine uygulamayi acinca ilk doğum hikayelerine bakiyorum tek tek okuyorum😊😍
EsZe Yade evet öyleymiş aslında herkes rahat olun ucunuz olmasa da emer diyo, ama bir iki kişi burda ucu yok ememiyo bebeğim diyince panik yaptım sanırım 😀 rahatlattınız beni teşekkür ederim çok 😊🙏🏻