Yade Kızım 11 mayısta dünyaya geldi çok şükür 10 mayısta doğsun çok istedim çünkü babasının Doğum günüydü ve ona en güzel hediyeyi vermiş olacaktım. Ama minik kızım babasının Doğum günü ile anneler gününün arasında dünyaya gelip ikimizin de gönlünü almayı bildi 😍😅 11 mayıs cumartesi günü eşime iftar yemeği hazırlıyorum. Saat 14-15 gibi hafif adet ağrısı gibi ağrılarım başladı kasıklarımda. Tabi ben geçer diye devam ediyorum yemek yapmaya. Direniyorum iftar yaparız öyle geçeriz hastaneye diye. Fakat baktım olacak gibi değil saat 7 de hadi kalk gidiyoruz dedim eşime hazırlandık gittik. Ebeler kontrol etti nst de sancılar tavan çıkınca doktoruma haber verdiler. Açıklığıma baktılar 3 cm di. Bi saat sonra 8 cm olmuştu daha doktorum bile gelmeden ebeleri bi telaş aldı hissediyorum ama bana çaktırmamaya çalışıyorlar. Bu arada hala suyum gelmemişti. Ebe keseyi patlattı bir uzun çubukla o an acımadı fakat su geldikten sonra o sancılar 3-4 katına çıktı bende. Sancı kasıklarıma vuruyor bacaklarım kasılıyor öyle bi durumdu benimki ama Allah’ım sabrını veriyor sürekli durmadan sancı çekmiyıruz dinlenme süremiz oluyor o dinlenme sürelerinde derin derin nefes almaya vücudumu rahatlatmaya güç toplamaya çalışıyorum. Neyse doktor çok şükür geldi. Bana da o sıra ıkınma isteği geldi 😂 bağırıyorum geliyo diye. Doktorunuzun gözlerine bakın onu iyi dinleyin iyi bir takım arkadaşı olursanız herşey çok daha kolay ilerliyor. Doktorum ıkın dediğinde çenemi göğsüme bastırıp kollukları kendime doğru çekmemi istedi. İlk seferde yapamadım. İkinci de de kolluğu çekmek yerine ittim yine olmadı. Ama üçüncü ıkınmada saat 22.13 de bebeğim kollarımdaydı ☺️❤️ O an hem vücut olarak rahatlıyorsunuz hem bebeğiniz sıcacık ellerinizin arasında çektiğiniz tüm zorluklar bitiyor. Bu Arada Doğumum gayet doğal oldu epiduralsiz ve suni sancısız oldu. Sadece birkaç dikişim var çok da zorlamadı beni çok şükür 🙏🏻 bebeğim 38+2 de 3 kg 50 cm doğdu. Hemen emmeye başladı ama benden 2 Gün süt gelmedi. Pes etmedim mama vermedim şuan sütüm var yetiyor da bebeğime 🙏🏻 Ben bir gece kaldım hastanede götürdüğüm çoğu şeyi kullanmadım. Ama siz her ihtimale karşı götürün. Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin darısı tüm hamile annelerimize inşallah 🙏🏻 İnanın ve başarın !!
Bsra0534 Yade ay çok güzel darısı bizeee 💓 rabbim analı babalı büyütsün ben devlette doğrucam ama hayırlısı 😉
nana91 Yade hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun insallah 🙏🏻 Cok guzel bi dogum olmus darisi basimiza dua edin 😊
Ozican Yade Allah analı babalı büyütsün 🌸🌸 Okurken ister istemez tebessüm ediyor insan 🌸🌸🌸🌸🌸 Sağlıklı güzel başarılı bir hayatı olsun inşallah 🙏 Yalnız o arada hediye karmaşası yaşanacak sizde 😬 Herkes birbirine hediye verecek süper 😁😁
TazeAnne25 Yade Allah analı babalı büyütsün böyle güzel doğum hikayelerini okuyunca bir an önce doğurmak istiyorum ama daha çok var 😊
Bebekveben Maşallah canımm Allah analı babalı büyütsün. Ben 32+6 dayım hep 38+5 e kadar doğuracakmışım gibi geliyor bana 😊 doğumu kolaylaştırmak için öncesinde ekstra bişey yaptın mı canım
Yade Bebekveben son aylar günde 6 km yürüdüm her gün değil tabiki arada fireler de verdim. Fire verdiğim zamanlarda da pilates topunda hafif zıplama hareketleri yaptım evde. Hurma zaten Allah’ın emri 😋 ve en önemlisi ise su bol bol su için sıvı tüketin 👍🏻
Yade TazeAnne25 zaman nasıl geçti anlamayacaksın emin ol 🤗 hamileliğin tadını çıkar kolayca doğur inş 🙏🏻
Askkokuluyavrum Yade ya çok güzel sağlıkla sıhhatle büyüsün güzellik insAllah sizlere de hayırlı evlat olsun çok güzel anlatmışsın çok çok çok tebrik ederim canim
Yasemincifci Yade gözünüz aydın kendiniz için depeendmi seçtiniz hasta bezimi orkidmi hangisini önerrsnx
Yade Yasemincifci zaten hastanede bez veriyorlar kuzum o yüzden koymadım kendime deepend. Daha sonrasında da büyük boy orkid kullandım ama ilk günler bebek bezi de kullanışlı oldu 🤗
Neseozkan Yade Allahım sağlıklı uzun ömürler versin maşallah benim sorum şu dikişleriniz acıyo mu pansumanı kendiniz yapabiliyo musunuz
Yade Neseozkan çok fazla acımıyor canım dikerken biraz acıdı ama sonra çabuk toparlandım. Dikiş atımı yarım saate yakın sürmüştür. Evet batikonla ve kremle kendim yapabiliyorum canım ayna kullanıyorum
Tiredmother Yade ne güzel olmuş maşallah ya. 40 oldum kanala bile inmedi daha darısı başıma artık 🤦🏻♀️