Yasmin41 Kızlar bu haftalarda kasık ağrılarınız var mı baskı hissediyor musunuz, bebeğim sanki vajina bölgesinde tepiniyor kasıklarımda ağrılarım var böyle olan var mı?
SevilayOnurYel Yasmin41 ay benim de öyle bende 31. Haftadayım bebek döndüğü için başı baskı yapıyor sanırım
Memuranne Yasmin41 evet canım bende aynıyım. Alt tarafta baskı. Çok oturursam sonra kalktığımda baskıdan zor yürüyorum. Ara ara kasık ağrımda oluyor adet ağrısı gibi
Yasmin41 Memuranne aynen canım benim de aynı şekilde normal o zaman bu ağrılar doktoruna sormuş muydun
Memuranne Yasmin41 evet sordum magnezyum falan verdi. Baş aaşağı pozisyonda olduğu için çok oturunca kafası iyice baskı yapar dedi. Ama oturarak çalıştığım için mecbur çekiyodum😞
Yasmin41 Memuranne ben de günde bi tane magnezyum içiyorum ama işte bana mısın demiyor aynı bacak bel ağrılrı kaşık ağrıları
Memuranne Yasmin41 bana günde iki tane verdi iyi geldi gibi eskiye nazaran uzun süre olmuyo ağrı yada hergün olmuyor arada oluor
Yasmin41 Memuranne ben 5. Ayda kullanmaya başladım bacak ağrı kramp için ama yeni olmaya başladı bu baskılar doktora sorayım da belki 2 ye çıkarır