Bedussss Sulee123 20+4 haftalığım bebeğim 330 gram mış dün gittim doktora daha öncesi efa mom verdi içeriği omega 3 çok zengin bir vitamin 86 tl aldım balık ceviz yiyemiyorum bu vitamin karşılıyor hepsini kan ilacıda gynoferon kullanıyorum ☺️ Efa mom tavsiye ederim 🤙🏻
Ga35 Sulee123 ben regenesis max kullaniyorm 66 tl 30 tablet cok memnunum 19+4 te 300 gr mdi ağırlığı boyuda 22 cmdi bide pekmez yiyorum ama bu haftalarda daha erken kilosu icin konusmak bence 25ten sonrasi önemli 50 gramin cokta bi geçerliligi yok dert etme :)
espalp Sulee123 20+1’iz 🧿 elevit, vegaferon, benexol, kalsiyum, magnezyum ve progestan kullanıyorum. Eklemlerimde ağrım var çözemiyorum tek sorunum o🤦🏼♀️
Sulee123 Tubanur1234 Tgcmrt ZynpH ZeynepH burada okumuştum 700 gramları falan o yüzden endişe ettim. Birde hiç iştahım yok çok iyi beslendiğimi düşünmüyorum o yğden öyle düşündüm tşk ederim cvp için
Mervednr Sulee123 bende magnezyum diasporal kullanıyorum devit-3 damla ve feramat demir kullanıyorum canım şimdilik
1ogrencianne Tubanur1234 benim de 20’de 318’di. Buradaki yazılanlara göre çok düşük duruyor ama doktor bana bu şekilde beslenmene devam et çok güzel dedi
Askkokuluyavrum Sulee123 en son esintili ultrasona girdik 20+4 de 400 gramdi bebek doktorum normal dedi canim
Tubanur1234 1ogrencianne herkes de ayni olmuyo tabi cnm doktorumn dedigi onemli bnm icn ileriki haftalarda kilosu önemli hem bebegn cnm