Senemhifa Kızlar yardım edin ağrıdan ölüyorum oturamıyorum bile doğru düzgün 2 gündür hemoroid oluşmuş ve büyüyor hiçbirşeyim yoktu normalde ne yapmam lazım
Yasemincifci Senemhifa soğuk turma soğuğa oturma pet şişeye su koy basurun üstüne koy yakmayacak şekilde kıyafetinin dışından o ağrısını alıyr azda olsa
aysssmt Senemhifa bnde yasasim.kocamandi surekli dusta sicak su yaptim gecti merak.etme on onbes gun kadar suruo sonra sonuo gebelige bagki olarsk olmstu bnde daha once yoktu birde kabiz olmammaya dikat et surekli sicak su tut
oslemyasar Senemhifa benimde aynı sorunum var cnm. Kanamam olunca cerraha gittim krem verdi . Dayanabildigin kadar sıcak suya otur dedi. Bol su iç ve yürüyüş yap dedi
aslihnan Zeytin yağini pamuğa bolca döküp basur üzerine kapatabilirsiniz. Çok fazla tuvalette oturmayın yatmaya calişin. Geçmezse mutlaka dr gidilmeli gebelikte geçmesi daha uzun sürebiliyor.. geçmiş olsun
Senemhifa aslihnan evet öyle yapıyorum ama oturamıyorum o canımı çok yakıyor . Evet geç geçiyormuş teşekkür ederim
Yasemincifci Senemhifa geçmiş olsun bendede varda ben ağrıyınca öyle sıcak su koyuyorum geçiyr doğuruymda çaresine bakacam😂
oslemyasar Senemhifa çok kaynar değil dayanabildigin kadar dedi valla ne biliyim bunu diyen cerrah ve benim 7 aylık hamile oldugumu da biliyor
espalp Senemhifa doktoruna sor bi krem veriyolar o hafifletiyor. Baharat, acı, kızartma yememeye çalış canım