Trabzon Kasık ağrısı gibi değil sol bacak eklem yerim ağrıyo kasık ağrısı mı oraya vuruyo anlamıyorum ya 😐😐😐
Yusbur Trabzon yoruluyorsan olur canım doktoruna danış magnezyum kullanmıyorsan magnezyum verir benimde öyleydi magnezyumla geçti ayakta duramıyordum ağrıdan
sevmeh Trabzon canım benimde şiddetli oluyordu sağ bacağımda adım atarken kalkarken falan batardı doktor suda eriyen bir magnezyum verdi ertesi gün ağrı bitti doktoruna danışarak kullanmanı öneririm
Trabzon Cankusssssss yok aslında canım çok da kalmıyorum 16 hafta içindeyim sol bacağımda böyle hazımsızlık var sanki ama kasık tarafı sanırım tam da anlamıyorum
Trabzon Yusbur bugün biraz biseyelr yaptım ama sadece sol taraf sağ da öyle bişey Yok. Acaba kasık ağrım mı oraya cekiyo onu da anlamıyorum
Trabzon Yusbur canım öyle amansız bir ağrı Yok. Sadece hafif böyle ağrı varmış gibi çok agirsa anlarım daha doğrusu nasıl ağrı olduğuna bile akıl sıra erdiremiyorum
Yusbur Trabzon zannetmem canım benimde aşşağıdaydı bebeğimin eşi ama öyle bişey olmadı o zamanla düzelir ama çıkar yukarı